U bent hier :

De Roos van Dekama 6 Amstelveen

Vraagprijs € 495.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Eengezinswoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  111 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Perceeloppervlakte  :  139 m²
Inhoud  :  394 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidoost, 6 x 11.50 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, hal, provisieruimte
Omschrijving:
De Roos van Dekama 6 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een leuke eengezinswoning van circa 111 m2 met voor -en achtertuin in de woonwijk Bankras. Bankras is een rustige wijk met veel groen. In de omgeving bevinden zich diverse scholen en voor de dagelijkse boodschappen zijn er de buurtwinkelcentrum Bankrashof en Kostverlorenhof alsmede het Stadshart van Amstelveen, met een breed winkelaanbod en eetgelegenheden. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met de A-9 om de hoek.

Indeling woning:

Begane grond: entree/hal, toilet met fontein, tussenhal met trap naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken (met toegang tot achtertuin) en woonkamer te bereiken. Grote door zon woonkamer met schuifpui naar de tuin. In de tuin staat een losse berging/schuur. Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop ruimte, 3 slaapkamers (2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde) en een badkamer voorzien van een wastafel, toilet en douche. Trap naar de 2e verdieping.

Tweede/kapverdieping: overloop met aansluiting voor wasmachine/droger en cv-ketel, 4e slaapkamer met dakraam. er is nog bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte 111 mē (NEN 2580 gemeten)
- Perceel oppervlakte 139 mē,
- Eigen grond,
- 4 slaapkamers,
- Oplevering/aanvaarding: in overleg,
- Parkeren voor de deur,
- Kunststof kozijnen met dubbel glas.


ENGLISH SUMMARY

De Roos van Dekama 6 in Amstelveen

We offer for sale a nice family house of approximately 111 m2 with front and back garden in the residential area of ​​Bankras. Bankras is a quiet area with lots of greenery. There are several schoolsols in the area and for daily shopping there are the neighborhood shopping centers Bankrashof and Kostverlorenhof as well as the Stadshart of Amstelveen, with a wide range of shops and restaurants. Accessibility is also excellent with the A-9 around the corner.

House layout:

Ground floor: entrance / hall, toilet with wash basin, intermediate hall with stairs to the first floor and access to the kitchen. Pantry (with access to the backyard) and living room can be reached from the kitchen. Large living room with sliding doors to the garden. There is a separate storage room / shed in the garden. Stairs to the first floor.

First floor: landing, 3 bedrooms (2 at the rear and 1 at the front) and a bathroom with a sink, toilet and shower. Stairs to the 2nd floor.

Second / hood floor: landing with connection for washing machine / dryer and central heating boiler, 4th bedroom with skylight. There is still storage space behind the knee bulkheads.

Particularities:

- Living area 111 mē (NEN 2580 measured)
- Plot surface 139 mē,
- Own ground,
- 4 bedrooms,
- Delivery / acceptance: in consultation,
- Parking in front of the door,
- Plastic frames with double glazing.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl