U bent hier :

Dever 43IV AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 15 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  In woonwijk
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  55 m²
Inhoud  :  120 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, dakkapel, hal, overloop, stookruimte, wasruimte
Omschrijving:
DEVER 43-IV te AMSTERDAM

Wij bieden te huur aan een licht en ruim gerenoveerd 3-kamerappartement van circa 55 m2 gelegen op de 4e/kapverdieping. De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers, een royale badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad, open woonkeuken met inbouwapparatuur alsmede een woonkamer. De woning is erg licht vanwege de dakkapellen aan weerszijden. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom.

Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert tegenover winkelcentrum Buitenveldertselaan met een grote Jumbo supermarkt en op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein", het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 25 voor de deur, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Indeling appartement:

Entree/royale hal met werkruimte en trap naar de zolderverdieping, overloop ruimte, grote badkamer voorzien van een wastafel met meubel, toilet, douche en een ligbad. Extra daglichttoetreding middels een Velux dakraam. Aparte ruimte met de cv-ketel en de wasmachine aansluiting, 2 slaapkamers (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde). Open woonkeuken en woonkamer met diverse inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:

- BESCHIKBAAR VOOR MAXIMAAL 24 MAANDEN,
- 2 ruime slaapkamers,
- Direct beschikbaar,
- GEEN WONINGDELERS,
- voorschot stookkosten en elektra, gas en water bedraagt EURO 175,-- per maand. Dit bedrag komt boven op de huurprijs,
- Dubbel glas door het gehele appartement,
- Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur zowel voor bewoners als bezoekers,
- Parkeervergunning direct beschikbaar.

DEVER 43-IV in AMSTERDAM

We offer for rent a light and spacious renovated 3-room apartment of approximately 55 m2 located on the 4th/top floor. The house has 2 spacious bedrooms, a spacious bathroom with toilet, sink, shower and bath, open kitchen with appliances and a living room. The house is very light because of the dormer windows on both sides. The apartment complex has a closed entrance with intercom.

The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert opposite the Buitenveldertselaan shopping center with a large Jumbo supermarket and within walking distance of the "Gelderlandplein", the Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstelpark. Good access to various roads (A-4, Ring A-10). Public transport in the vicinity of the complex (tram 5 and 25 in front of the door, various bus connections) and Zuid/WTC station. Parking by means of a parking permit (no waiting time).

Layout apartment:

Entrance / spacious hall with workspace and stairs to the attic floor, landing area, large bathroom with a washbasin with furniture, toilet, shower and a bath. Extra daylight through a Velux skylight. Separate room with the central heating boiler and the washing machine connection, 2 bedrooms (1 at the front and 1 at the rear). Open kitchen and living room with various built-in appliances.

Particularities:

- AVAILABLE FOR UP TO 24 MONTHS,
- 2 spacious bedrooms,
- Readily available,
- NO HOME SHARING,
- advance payment for heating costs and electricity, gas and water is EURO 175,-- per month. This amount is in addition to the rent,
- Double glazing throughout the apartment,
- Excellent parking in front of both residents and visitors,
- Parking permit available immediately.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl