U bent hier :

Egelantiersstraat 145 * AMSTERDAM, Jordaan

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1896
Wijk  :  Jordaan
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  225 m²
Inhoud  :  705 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, provisieruimte
Omschrijving:
Fantastisch wonen in een uniek appartement in de Jordaan, Amsterdam
*English text below*

Onder architectuur gerenoveerd appartement in het voormalig schoolgebouw “Prinses Wilhelmina Bewaarschool” aan de Egelantierstraat, in de Jordaan ca. 225 m2. De dubbele bovenwoning kenmerkt zich door maatwerk afwerking, de zeer ruime LOFT uitstraling en unieke elementen zoals de gedeeltelijk glazen entresol en stalen loopbrug.

Het appartement is centraal gelegen in de zeer populaire en gezellige Jordaan nabij de Westermarkt, Noordermarkt en Lindengracht en met vele restaurants en alle mogelijke winkelvoorzieningen op loopafstand. De Egelantierstraat is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Eerste verdieping
De indeling is zeer opvallend, mede doordat het oorspronkelijke open karakter bewaard is gebleven. Hier treft u de riante woonkamer met een plafondhoogte van ca. 5 meter en aangrenzende luxe open woonkeuken. De BOFFI keuken is voorzien van een 5-pitsgasfornuis met wokbrander, diverse inbouwapparatuur, een grote koelkast, vriezer en afwasmachine. Er is veel beschikbare kastruimte en een grote provisiekast. Op deze verdiepingsvloer bevindt zich een separate toiletruimte. De achtergevel is voorzien van een frans balkon

Vanuit de woonkamer geeft een moderne wenteltrap toegang tot de entresol.
De entresol is uniek, gedeeltelijk glas en gedeeltelijk voorzien van een houten vloer, thans in gebruik als werkruimte en tweede living, gescheiden door een stalen trap constructie, de entresol gaat over in een fraaie stalen loopbrug die leidt naar de imposante boekenkast die de volledige wand van de woonkamer beslaat.

Tweede verdieping
De bovenste verdieping is ruim opgezet. Twee zeer ruime slaapkamers gescheiden door een matglazen wand, en een doorlopende houten vloer. De badkamer is royaal, voorzien van inloopdouche, bad, dubbele wastafel en zwevend toilet. De vierde ruimte is thans in gebruik als wasruimte. De fraaie spanten van de kap zijn in het zicht gebleven en zorgen voor een bijzonder sfeervolle ruimte.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte circa 225 m2 waarvan circa 45m˛ entresol
- Riante woonkamer met open BOFFI Keuken
- 2 slaapkamers met aangrenzende badkamer
- 1 Badkamer met bad, inloopdouche en wastafel
- 1 Badkamer voorzien van douche
- Fietsen kunnen gestald worden in hal op de begane grond
- Centrale ligging in hartje Jordaan


Gemeubileerd
Exclusief GWL en gemeentebelastingen
Minimale huurperiode 12 maanden
Beschikbaar per directENGLISH
Exceptional LOFT apartment in the center of Amsterdam

Under architecture renovated apartment in the former school “Princess Wilhelmina nursery” (approx.225m2 ). The apartment is characterized by custom finishing, a very spacious LOFT appearance and unique elements such as the mezzanine which is partially glass, and striking steel footbridge along the bookshelves

Spacious living room with a ceiling height of about 5 meters and mezzanine on the 1st floor. On the 2nd floor bedrooms, bathroom and wash / storage place.

The apartment is centrally located in the very popular and cosy Jordaan near Westermarkt, Noordermarkt and Lindengracht. Many restaurants and shopping opportunities all within walking distance. The Egelantiersstraat is easily accessible by public transport.

First floor
The layout is striking because the original open character has been retained. Here you will find the spacious living room with a ceiling height of about 5 meters and adjacent luxurious open kitchen. The BOFFI kitchen is equipped with a 5-burner gas cooker, a large refrigerator, freezer and dishwasher. There is lot of cupboard space and a large pantry. On this floor floor there is a separate toilet area.
At the back of the apartment is a french balcony

From the living room a modern spiral staircase gives access to the mezzanine.
The mezzanine is unique, partly glass and partly wooden floor, now used as a workspace and second living room, separated by a steel staircase construction. The mezzanine turns into a beautiful steel footbridge leading to the impressive bookcase/library that covers the entire wall of the living room.

Second floor
The top floor is spacious. Two very large bedrooms separated by a matte sliding glass wall and adjacent bathrooms. The bathrooms are spacious, one of the badrooms is complete with walk in shower, bath, double washbasin and toilet, the second bathroom features a shower. The beautiful wooden roof construction has been retained and is still visible, wich gives it a historical feel.

- Spacious living room with mezzanine and open BOFFI Kitchen
- Surface area approximately 225 m2 of which approx. 45m ˛ is mezzanine
- 2 bedrooms; with adjacent bathrooms
- 1 bathroom with bath, walk in shower and sink
- 1 bathroom with shower
- 2 toilets, one on each floor
- Central location in the heart of the Jordaan district in the center of Amsterdam


Furnished
Exclusive of utility costs and municipality taxes.
Minimal rental period 12 months
Available now
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl