U bent hier :

Egelantiersstraat 145 B AMSTERDAM, Jordaan

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1896
Wijk  :  Jordaan
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  216 m²
Inhoud  :  645 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, provisieruimte
Omschrijving:
Spectacular and one of a kind LOFT type apartment in the Jordaan area, in the center of Amsterdam.
In this former school a unique apartment has been created. A partially glass mezzanine floats in the spacious living room and is connected to a steel foot bridge along the 10 meter wide book shelves. Free standing BOFFI kitchen, Philip Starck restroom. The topfloor consists of 3 bedrooms and bathroom with bath, double washbassin and walk-in shower. Total floorspace approx. 216 m2. Furnished.

UNIEK appartement in het hart van de Jordaan.
In de voormalige Prinses Wilhelmina Bewaarschool, bieden wij aan dit 4-kamer appartement (216 m2).

Onder architectuur gerenoveerd en opvallend door de royale en hoge open ruimte,
met een plafondhoogte van 4,65, voorzien van met een deels glazen entresol.
De entresol met stalen loopbrug, langs de 10 meter brede boekenkast, is de blikvanger van het appartement. Vrijstaande BOFFI keuken, toilet van Philippe Starck. De kapverdieping met fraaie zichtbare spantconstructie bestaat uit 3 slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche.

LIGGING
Gelegen in de rustige Egelantiersstraat, in de Jordaan, Amsterdam centrum.
Op loopafstand is alles te vinden wat de Jordaan aantrekkelijk maakt, met restaurants als Bordewijk
en Toscanini, vele café's en terrassen, en een bijzonder winkelaanbod met speciaalzaken en unieke winkeltjes. Tevens zijn er diverse markten in de buurt zoals de lapjesmarkt op de Westerstraat, de Noordermarkt en op zaterdag de Boerenmarkt met biologische producten.

Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en met de auto. De ring A-10 en Schiphol Airport zijn snel te bereiken.

INDELING
EERSTE VERDIEPING
Entree appartement, garderobe, trap naar woonkamer, met zitgedeelte, keuken, WC en deur naar Frans balkon aan de achterzijde. Onder de loopbrug is een beamer scherm aanwezig.

KEUKEN
De BOFFI keuken is vrijstaand geplaatst, met een groot RVS werkblad, met spoelbak en ingelaste 5-pits gaskookplaat met wok brander. Het werkblad gaat over in een houten ontbijtbar. Tegenover, en deels als afscheiding naar het zitgedeelte, is een lage kastenwand geplaatst voorzien van combi oven-magnetron, ijskast en zeer ruim uitgevoerde vriezer. Een extra oven is geplaatst naast de kookplaat evenals de vaatwasser en professionele RVS afzuigkap. Aangrenzend is veel kastruimte beschikbaar in de met zebrano hout beklede wandkasten.

ENTRESOL
Zwevend in de étage is een entresol gerealiseerd, uitgevoerd in staal en glas, met een loopbrug en naar de imposante boekenkast met galerij over de gehele breedte. Deze verdieping ziet er niet alleen spectaculair uit, maar biedt ook ruimte voor een werkplek en een knusse zithoek met media center.

TWEEDE VERDIEPING
Op de hoge kapverdieping is de spantconstructie volledig zichtbaar. De velux ramen, met op afstand bedienbare blindering, en dakkapellen maken het tot een zeer lichte ruimte opgedeeld in 3 slaapkamers.
De master bedroom wordt afgesloten door een glazen schuifwand en beschikt over een aangrenzende badkamer met ligbad, vloerverwarming, dubbele wastafel, WC en inloopdouche met glazen achterwand. Daarnaast is een walk-in closet gerealiseerd.

KENMERKEN
- Gemeentelijk monument "Prinses Wilhelmina Bewaarschool", Jordaan
- 4-kamerappartment, 216 m2
- Onder architectuur gerenoveerd
- 3 slaapkamers
- BOFFI keuken
- Bezichting buiten kantoortijden mogelijk, op afspraak.
- An English brochure is available upon request, call 020 7371786.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl