U bent hier :

Fagelstraat 26-2 Amsterdam

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  bovenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1895
Wijk  :  Frederik Hendrikbuurt
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  48 m²
Inhoud  :  147 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATABNV
Overig parkeren  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Omschrijving:
Op een gewilde locatie nabij het Westerpark en de Jordaan bieden wij aan dit lichte appartement met balkon. Opvallend zijn de ruim opgezette woonkamer met open keuken en balkon aan de achterzijde en een royale slaapkamer aan de voorzijde. De woning ligt op de tweede verdieping en het balkon kijkt uit op de groene en rustige binnentuin. Eigen grond, geen erfpacht van toepassing.

LOCATIE
Het appartement ligt in een rustige straat op een gewilde locatie met trendy shops en vele hotspots, restaurants en terrassen in de directe omgeving. Denk aan het Van Limburg Stirumplein, Hugo de Grootplein, de Westerstraat, De Hallen etc. Vlakbij het groen van het Westerpark. Aan de Tweede Nassaustraat ligt een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Met zon centrale ligging doe je het meeste natuurlijk lopend of op de fiets. Maar het appartement is ook goed te bereiken met zowel de auto (via Nassaukade/Haarlemmerweg naar de A-10) als met het openbaar vervoer (tram 3 en 5, en bus 18 naar het Centraal Station).

INDELING
Entree appartement op de tweede verdieping. Woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde met klapbankje en bergkast. In de woonkamer de L-vormige open keuken. In het midden van de woning een zeer ruime badkamer voorzien van douche, wastafel met spiegel, handdoekradiator, mechanische ventilatie en toilet. Aan de voorzijde ligt de slaapkamer met grote draai-kiepramen die zorgen voor veel daglicht.

KENMERKEN
- Populaire locatie nabij Westerpark en Jordaan
- Ruime woonkamer met balkon
- Open keuken
- Ruime slaapkamer aan de voorzijde
- Eigen grond geen erfpacht
- De woning is volledig voorzien van dubbel glas
- Verwarming middels HR CV-ketel (2021)
- Mechanische ventilatie in het gehele appartement
- Levering in overleg, snel is mogelijk
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl