U bent hier :

Ferdinand Bolstraat 51 II/III AMSTERDAM, De Pijp

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 117 p/m
Bouwjaar  :  1885
Wijk  :  De Pijp
Ligging  :  In centrum
VVE bijdrage  :  117 p/mnd
Woonoppervlakte  :  87 m²
Inhoud  :  335 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet
Omschrijving:
Hart van De Pijp! Opvallend fraai dubbel bovenhuis bestaande uit 1,5 verdieping, woonoppervlakte 87 m2.
Lichte royale woonkamer met open keuken en balkon aan de voorzijde, en op de bovenverdieping 2 ruime slaapkamers, badkamer en wasmachineruimte. De vertrekken beschikken over hoge plafonds, woonkamer ca. 3,30 meter, met op de bovenverdieping een fraaie spantenconstructie en een nokhoogte van ca. 4,75 meter.
Het complex beschikt over een nieuwe fundering, moderne installaties, mechanische ventilatie en is volledig voorzien van dubbel glas.

LIGGING
Door de centrale ligging in het hart van de Pijp liggen op loopafstand een keur aan restaurants, café's, terrassen en winkels met om de hoek de Albert Cuypmarkt. Het appartement is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Na het gereedkomen van de Noord-Zuidlijn ligt de halte direct in de buurt, en is een snelle verbinding met het Centrum, en Zuid As daar.

INDELING
EERSTE VERDIEPING
Toegangsdeur appartement op de eerste verdieping met daarachter een ruime garderobe ruimte.

TWEEDE VERDIEPING
Bij binnenkomst in het appartement bereikt u via de binnentrap direct de woonkamer.
Aan de voorzijde een 3-ramen breed uitzicht en met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde. Tevens is op deze verdieping een toilet met fontein en ruimte voor een werkplek.
In de woonkamer is een open keuken gerealiseerd voorzien van een hardstenen werkblad met vaatwasser, en electrisch 4 pits fornuis.

DERDE VERDIEPING
Een binnentrap trap geeft toegang tot de vierde verdieping, waar de zeer hoge en fraaie balken- en spantconstructie zichtbaar is, met aan de voorzijde een grote slaapkamer met dakkapel. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer met draai-kiepraam. In het midden van de verdieping treft u de badkamer voorzien van inloopdouche, zwevend toilet, wastafel en Velux raam. Er is een aparte was- en bergruimte gerealiseerd met voldoende plaats voor wasmachine en droger. Tevens is in de beide slaapkamers, middels een vide boven de
wasruimte, een handige bergruimte gerealiseerd onder de kap.

KENMERKEN
- Bovenhuis, 87 m2, NEN 2580 meetrapport aanwezig
- Ruime woonkamer met balkon aan de voorzijde, hoge plafonds
- Twee slaapkamers, badkamer en was- en bergruimte op de bovenverdieping
- WC op iedere verdieping
- Nieuwe fundering
- Geheel voorzien van dubbel glas.
- HR CV combiketel
- Servicekosten bedragen € 116,98,- per maand, inclusief glazenwasser.
- De Vereniging van Eigenaars is gezond, actief en wordt professioneel beheerd
- Eigen grond
- Direct beschikbaar


ENGLISH
Heart of De Pijp! Remarkably spacious double upper house consisting of 1.5 floor, living area 87 m2.
Bright spacious living room with open kitchen and balcony at the front, and on the upper floor two large bedrooms, bathroom and laundry room. The rooms feature high ceilings, living room approx. 3,30 meter on the upper floor a beautiful beam structure with a height of approx. 4,75 meter. The complex has a new foundation, modern installations such as the heating system, mechanical ventilation and is fully double glazed.

LOCATION
Due to its central location in the heart of De Pijp area are you will find within walking distance a variety of restaurants, cafes, terraces and shops and around the corner the Albert Cuyp market. The apartment is easily accessible by car and public transport. After the completion of the Noord-Zuid metro line a fast connection to Amsterdam centrum and the Zuid As, the financial district, are there.

LAY OUT
FIRST FLOOR
Entrance apartment on the first floor.

SECOND FLOOR
At the front a three-wide view windows and patio doors to the balcony at the front. Also on this floor is a toilet and space for a work area. The living room has an open kitchen with a stone worktop, dishwasher, and electric stove.

THIRD FLOOR
An internal staircase gives access to the fourth floor, where the very high beam and truss structure is visible, in the front bedroom. At the rear is the second bedroom with tilt-turn window. In the middle of the floor is the bathroom with walk-in shower, toilet, sink and Velux window. There is a separate laundry and storage room with ample space. Also in both bedrooms a handy storage space realized under the roof.

FEATURES
- Upper House, 87 m2, NEN 2580 report available
- Spacious living room with double doors opening to the balcony at the front
- Two bedrooms, bathroom, laundry- and storage room on the upper floor
- Restroom on each floor
- New foundation
- Fully double glazing.
- HR central heating boiler
- Service costs € 116,98, - per month, including window cleaning
- Freehold
- Directly available.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl