U bent hier :

Fregat 117 DIEMEN

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte met woonruimte
Nevenbestemming  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  87 m²
Bouwjaar  :  1991-2000
Perceeloppervlakte  :  87 m²
Ligging  :  Woonomgeving
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Inpandig, opp 85 m
Omschrijving:
Moderne kantoor/praktijkruimte met bedrijfswoning van ruim 172 m, geheel turn key op te leveren en uitermate geschikt voor medische of sociale doeleinden, met goede parkeermogelijkheden.

Indeling:
Diverse vertrekken, verdeeld over twee etages, voorzien van pantry, meerdere toiletten, balie en compleet ingericht en afgebouwd als fysio praktijkruimte met bijbehorende voorzieningen en bovengelegen woning. Zie voorts plattegrond.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto via afrit Ring A10 en redelijk bereikbaar per bus.

Bestemming:
Kantoor- en woonruimte.

Opleveringsniveau / voorzieningen
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd (voorzien van linoleum vloer, elektra, pantry, systeemplafonds, verlichting, toilet e.d.)

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 1.395,--(per maand exclusief BTW).
De servicekosten bedragen 3,63 voor ontstopping en glasverzekering.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden en goedkeuring directie verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl