U bent hier :

Gerard Doustraat 16 AMSTERDAM, De Pijp

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Nevenbestemming  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  70 m²
Bouwjaar  :  2013
Perceeloppervlakte  :  74 m²
Ligging  :  Stadskern, Woonomgeving
Omschrijving:
Creatieve stijlvolle nieuwe kantoor/praktijk/winkelruimte van 68 m2 in het levendige deel van "De Pijp" gelegen om de hoek van de Albert Cuijpstraat en het mooie gedeelte van de Ruysdaelkade. Op loopafstand van het Marie Heinekenplein, de Albert Cuypmarkt en het Museumplein. Beschikbaar per 1 april 2016.

Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Op loopafstand van haltes voor tram 4, 7, 10, 16, 24 en 25 en binnenkort op 100 meter van een halte van de Noord Zuidlijn. Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van een parkeervergunning.

De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand. Er is geen btw van toepassing.

De huurtermijn is in overleg, uitgangspunt is vijf jaar met vijf optiejaren, met een opzegtermijn één jaar. Standaard model ROZ 2003 met een waarborgsom van drie maanden.

Het opleveringsniveau is zeer hoogwaardig:

. nieuwe hr cv installatie
. voorzien van wandcontactdozen en kabelgoten
. gelakte betonnen gietvloer voorzien van vloerverwarming
. plafonds voorzien van voldoende opbouwverlichting
. brocante chic toiletruimte met vrij hangend toilet en wastafel
. Zeer luxe keuken met betonnen blad, ruime bovenkasten en ingebouwde koelkast en vaatwasser.
. alle wanden en plafonds opnieuw gestukadoord en geschilderd
. Grote openslaande deuren in de statige pui

De bestemming is gemengde doeleinden, waaronder wordt verstaan winkelruimte, consument verzorgende dienstverlening, zakelijke dienstverlening en ambachtelijke bedrijvigheid.

Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het pand. Deze bedrijfsruimte komt beschikbaar op 1 april 2016.

Voor inlichtingen en/of bezichtigingen kunt u direct bellen met onze makelaar bedrijfshuisvesting Frank Nieste, bereikbaar op 06-14788142.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl