U bent hier :

Geuzenkade 41 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  belegging
Type  :  Belegging
Nevenbestemming  :  Belegging
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Bouwjaar  :  1933
Perceeloppervlakte  :  412 m²
Omschrijving:
DRIE GEHELE PANDEN zowel apart als tezamen te koop, bestaande uit vijf bouwlagen per pand, met zelfstandige drie kamer woningen gelegen op de begane grond en eerste tot en met de derde verdieping met bergingen in de kapverdieping, gelegen op erfpachtgrond, eigendom van de Gemeente Amsterdam.

De drie begane grond woningen hebben een tuin aan de achterzijde, gelegen op het westen. De woningen op de eerste tot en met de derde verdieping hebben een balkon van ca. 6 m2 aan de achterzijde. De woningen op de eerste verdieping hebben tevens een balkon aan de voorzijde.

De panden liggen in een rustige buurt in een woonwijk met een royale groenstrook aan het water en hebben vrij uitzicht op het water aan de voorzijde.

HISTORIE EN LIGGING
De Geuzenkade is een straat in de Baarsjes. Het bijzondere van de Geuzenkade is, dat precies in de bocht vier wateren bij elkaar komen tegenover de Kop van Jut. Ook bevindt zich aan de Geuzenkade een brede groenstrook en een tweetal plantsoentjes. De Geuzenkade is in de jaren dertig aangelegd en ligt op het grondgebied van de vroegere gemeente Sloten.

OMVANG
De panden zijn ongesplitst, ieder pand omvat vier zelfstandige woningen van ca. 55 m2, gelegen op de begane grond en eerste tot en met de derde verdieping en drie bergingen van elk ca. 10 m2 in de kapverdieping behorende bij de woningen op de eerste tot en met de derde verdieping. De tuinen zijn ca. 65 m2.

PLATTEGRONDEN
De maatvoering en de indeling van de plattegronden zijn indicatief. Aan de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

HUUR EN GEBRUIK
Tien van de twaalf woningen zijn verhuurd, alle in het sociale segment. Twee woningen staan leeg. De huurders van een derde woning zijn bereid te vertrekken tegen een nog nader overeen te komen vergoeding. Alle woningen behalve die op de parterre beschikken over een individuele bergruimte in de kapverdieping.

KERNGEGEVENS
Drie gehele, ongesplitste panden, grotendeels in verhuurde staat
Totaal GBO woningen incl. bergingen: circa 250 m2 per pand, derhalve ca. 750 m2 totaal*
Bestemming: wonen
Bouwjaar: 1933
Splitsing in appartementsrechten: n.v.t.
Totale kale huur p.j.: € 56.728,80
Totaal waarborgsommen: € 2.043,32

KADASTRAAL
Gemeente Sloten Noord Holland, sectie L, nummers 1895, 1896 en 1897, groot respectievelijk, groot 1 are 39 centiare, 1 are 39 centiare, 1 are 38 centiare en 1 are 35 centiare.

ERFPACHT
Per kadastrale eenheid / erfpachtrecht, bedraagt de canon € 1.908,35 per jaar, overeenkomstig informatie van de gemeente Amsterdam in bijlage. Het huidig tijdvak loopt van 1 maart 2008 t/m 28 februari 2058. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 en er wordt derhalve jaarlijks geïndexeerd. Er is geen aanvraag voor overstap naar het stelsel van eeuwigdurende erfpacht ingediend (AB 2016).

BENADEREN VAN HUURDERS
Verkoper vraagt expliciet om de huurders niet te benaderen. Bij constatering kunnen potentiële kopers uitgesloten worden.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl