U bent hier :

Groot Blankenberg 54 AMSTERDAM, Buitenveldert

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Eengezinswoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1961
Wijk  :  Buitenveldert
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  150 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Perceeloppervlakte  :  162 m²
Inhoud  :  400 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Verzorgd, zuidwest, 5.75 x 11 m
Overige ruimte  :  toilet, tochtportaal, stookruimte, berging
Omschrijving:
*English presentation below*

Fraai en ruim FAMILIEHUIS met VOOR EN ACHTERTUIN op het Westen gelegen aan een rustige en brede straat. Bestaande uit 3 verdiepingen, ca 150 m2. De woning beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers, gelegen op de eerste en tweede verdieping, een berging in de tuin en terras op de derde verdieping op het Westen.
LIGGING
Gelegen op een goede locatie in Buitenveldert, Amsterdam Zuid, nabij de Amstel en het Amstelpark,
Zuidas en het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, het winkelcentrum is voorzien van o.a. een bakker, slager, supermarkt en diverse fashion winkels en leuke restaurants. Op loopafstand is veel groen zoals het Gijsbrecht van Aemstelpark en het fraaie Amstelpark. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein voor het complex.

Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, of met de auto, de ring A-10 en Schiphol airport zijn snel te bereiken.

INDELING
Begane grond
Ruime voortuin op het zuidoosten, tochtportaal en separaat toilet, begane grond bestaande uit een ruime woonkamer met moderne open keuken aangrenzend aan de achterzijde de uitbouw in gebruik als berging. Vanuit de woonkamer geeft een deur aan de achterzijde toegang naar de diepe tuin op het Westen.

Eerste verdieping
De trap geeft toegang tot de overloop met aan de voorzijde een ruime slaapkamer met voldoende kastruimte en een balkon aan de voorzijde Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer en een derde kamer met wastafel, thans in gebruik als werkkamer.. Een moderne badkamer beschikt over een douche, ligbad, wastafel en WC.

Tweede verdieping
Twee ruime slaapkamers.De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang naar het terras op het Westen aan de achterzijde. De verdieping beschikt verder over een separaat toilet, een aparte wasruimte en een fraaie en moderne tweede badkamer gerealiseerd met inloopdouche voorzien van easydrain en dubbele wastafel.

BIJZONDERHEDEN
- Fraai familiehuis met 3 verdiepingen, ca. 150 m2
- Voor- en achteruin met berging
- 5 slaapkamers, 2 badkamers
- Gemeubileerd
- Achterom voor toegang met fiets naar schuur
- Dubbel glas, HR CV combiketel.
- Losse Airco unit aanwezig
- Nabij Amstelpark en de Amstel en Groot Geldelandplein.
- Rustige en brede groene straat met in de omgeving winkels, restaurants, sport etc.
- Parkeervergunning direct beschikbaar
- Beschikbaar vanaf 1 september 2014 / in overleg


ENGLISH
Nice and spacious family house, 3 floors, FRONT and BACKGARDEN facing West located on a quiet street with green surroundings.

Three floors, approx. 150 m2. The house has 5 bedrooms and 2 bathrooms, located on the first and second floor, a shed in the garden and terracce on the third floor of the West.

LOCATION
Great location in Buitenveldert, Amsterdam Zuid, near the Amstel river and the Amstel,
Zuidas, and the Groot Gelderlandplein shopping mall with a bakery, butcher, supermarket and various fashion shops and nice restaurants. Within walking distance is much greenery as Gijsbrecht Aemstelpark and the beautiful Amstelpark. Parking is available in the parking lot for the complex.

The apartment is easily accessible by public transport or by car, the road A-10 and Schiphol airport are within easy and quick reach.

LAY OUT
Groundfloor
Spacious front yard on the southeast, enclosed porch.
Entry, cloak room, separate toilet, spacious living room with modern open kitchen.
From the living room a door give access to the garden on the West, wich features an extension, used for storage purposes.

First floor
The staircase leads to the landing with a front masterbedroom with ample closet space and a balcony at the front to the rear is the second bedroom and another room at the back, with sink, now used as office. The modern bathroom has a shower , bathtub, sink and toilet.

Second floor
Two spacious bedrooms at the front and rear.
The bedroom at the rear gives access to the terrace on the west to the rear.
This floor also has a separate toilet, a separate laundry room and a beautiful and modern second bathroom with wallk-in shower with easy drain and double sink.

FEATURES
- Family house 3 floors, approx 150 m2
- Front and back garden with storage shed
- 5 bedrooms, 2 bathrooms, separate laundry room
- Furnished
- Easy acces at the back for bikes to storage
- Double glazing, central heating boiler HR.
- Seperate AC unit present
- Near Amstel and Amstel Square and Groot Gelderlandplein
- Quiet and green street near shops, restaurants, and sport facility's
- Parking permit available immediately
- Available from September 1st / startdate in consultation
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl