U bent hier :

Herengracht 259 C* AMSTERDAM, Centrum

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Wijk  :  Centrum
Ligging  :  In centrum, aan water
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inhoud  :  180 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  berging
Omschrijving:
Toplocatie! Op een van de mooiste plekken aan de HERENGRACHT met een zeer fraai uitzicht op de gracht, 3 ramen breed, bieden wij aan een ruim opgezet 2-kamer appartement van ca. 70 m2 met een zeer ruimte living.

LIGGING
Gelegen in een monumentaal grachtenpand ter hoogte van de NEGEN STRAATJES met in de directe omgeving alle denkbare winkels, markten, restaurants, café’s en uitgaansgelegenheden. Tram- en buslijnen op loopafstand en nabij het Centraal Station. Midden in het centrum van Amsterdam en toch rustig gelegen.

INDELING
Via de statige marmeren entree en het gemeenschappelijk trappenhuis wordt het appartement op de derde verdieping bereikt.

Entree appartement, gang, slaapkamer aan de achterzijde met ruime inbouwkast, badkamer met marmeren vloer en wanden, ligbad en wastafel. Aande voorzijde van het appartement bevindt zich de ruimte woonkamermet aangrenzend de halfopen keuken voorzien van oven en vaatwasser.

BIJZONDERHEDEN
3-ramen breed uitzicht op de Herengracht
Ruime woonkamer
Extra bergkast in het trappenhuis
Voorzien van centrale verwarming

Direct beschikbaar
Gedeeltelijk gemeubileerd
Minimale huurperiode 6 maanden
Exclusief GWL en gebruikersbelastingenENGLISH
On the A-location on the HERENGRACHT canal, next to the “NEGEN STRAATJES” we offer a spacious apartment approx: 70 m2, one bedroom, bathroom and large living, with a fantastic view on the canal.

Located in a fabulous monument on one of the best possible spots in the center of Amsterdam. Nearby are all popular shops, restaurants, café’s and hotspots in town. Nearby in the “Jordaan” area there are several markets. The apartment is also conveniently located close to bus- and tramconnections, while the Central station is within walking distance. With all the advantages of living downtown Amsterdam and still tranquil.

KEY POINTS
3 windows overlooking the canal on the Herengracht
Large living
Extra cupboard in staircase area
Central heating

Available direct
Partially furnished
Minimum rental period 6 monhs
Excluding utilities charges and municipality taxes
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl