U bent hier :

Holtmeulen 38 AMSTERDAM

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  181 m²
Externe bergruimte  :  16 m²
Perceeloppervlakte  :  180 m²
Inhoud  :  602 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, zuidwest, 6 x 8.10 m
Parkeergelegenheid  :  Garage mogelijk
Overig parkeren  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  berging, bijkeuken, gang, hal, stookruimte, toilet, wasruimte
Omschrijving:
Holtmeulen 38 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een goed onderhouden gezinshuis van 181 m2 met vier slaapkamers, twee badkamers, voor- en achtertuin en een balkon verdeeld over 3 woonlagen gelegen in een kindvriendelijke, groene omgeving dichtbij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos, op fietsafstand van de stad. Makkelijke parkeergelegenheid voor de deur en een tuin en balkon op het zuid/westen (zon vanaf vroeg in de middag tot zonsondergang). Er is een mogelijkheid om in combinatie met het huis de garage aan de Holtmeulen 10 te kopen. De vraagprijs voor de garage is EURO 55.000,-- k.k.

Indeling woonhuis:

Begane grond: entree/hal met meterkast, tussenhal met toegang tot de woonkamer, gastentoilet, berging en trap naar de eerste verdieping. Royale (uitgebouwde) woonkamer van bijna 13 meter diep (in 2018 uitgebouwd aan achterzijde) met half open moderne keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en ook veel kastruimte. Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. In de bijkeuken bevinden zich de wasmachine/droger aansluiting, extra kastruimte en hier hangt de cv-ketel. De achtertuin is bereikbaar via een achterom.

Trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers (twee slaapkamers aan de achterzijde en één slaapkamer aan de voorzijde met een vaste kast, moderne badkamer voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, 2e toilet en een ligbad.

Trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping: grote slaapkamer met dito inloopkast en eigen badkamer. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een balkon/terras middels een schuifpui. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en een toilet. Aparte ruimte met boiler.

De woning is gelegen in de rustige woonwijk Buitenveldert, vlakbij de Zuid-as, om de hoek van winkelcentrum Gelderlandplein en gunstig ten opzichte van Schiphol en station Zuid. Voor de dagelijkse boodschappen, delicatessen en diverse kledingzaken zijn er meer dan tachtig winkels in het om de hoek gelegen overdekte winkelcentrum Gelderlandplein. Voor plezier en ontspanning kun je terecht in het Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer of het nabijgelegen Gijsbrecht van Aemstelpark en de Amstel op loopafstand. Er is volop aanbod van sportclubs en scholen met basis, middelbaar en speciaal onderwijs en natuurlijk de Vrije Universiteit. Op de fiets ben je zo in De Pijp of het Centrum.

Bijzonderheden:

- oplevering/aanvaarding: de woning is vrijwel per direct beschikbaar,
- er is tevens een mogelijkheid om de garage om de hoek aan de Holtmeulen 10 te kopen. Vraagprijs voor de garage is EURO 55.000,-- k.k.,
- 4 slaapkamers,
- totale woonoppervlakte 181 m2,
- zonnige achtertuin gelegen op het zuid/westen met een achterom,
- bouwjaar woning circa 1962,
- perceel oppervlakte 162 m2,
- perceel oppervlakte garage 18 m2,
- makkelijk parkeren voor de deur voor vergunninghouders, geen wachttijd.
- schilderwerk voorgevel recent gedaan,
- de uitbouw bij de woonkamer/keuken is in 2018 gerealiseerd,
- daken van de uitbouw en opbouw zijn vernieuwd in 2018 en 2020,
- 2 airco's aanwezig in de kamers op de bovenverdieping en de 2 grote slaapkamers op de eerste verdieping hebben ieder afzonderlijk ook een airco,
- alle slaapkamers zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken/zonwering.


ENGLISH SUMMARY

Holtmeulen 38 in Amsterdam

We offer for sale a well-maintained family house of 181 m2 with four bedrooms, two bathrooms, front and back garden and a balcony spread over 3 floors, located in a child-friendly, green area close to the Amstelpark and the Amsterdamse Bos, within cycling distance of the city . Easy parking in front of the door and a garden and balcony on the south/west (sun from early afternoon to sunset). There is a possibility to buy the garage at Holtmeulen 10 in combination with the house. The asking price for the garage is EURO 55,000,-- k.k.

House layout:

Ground floor: entrance/hall with meter cupboard, intermediate hall with access to the living room, guest toilet, storage room and stairs to the first floor. Spacious (extended) living room of almost 13 meters deep (expanded at the rear in 2018) with half open modern kitchen. The kitchen is equipped with built-in appliances and plenty of cupboard space. The utility room can be reached from the kitchen. The utility room contains the washer/dryer connection, extra cupboard space and the central heating boiler is located here. The backyard is accessible through a back.

Stairs to the first floor.

First floor: landing, 3 bedrooms (two bedrooms at the rear and one bedroom at the front with a closet, modern bathroom with a double sink, walk-in shower, 2nd toilet and a bath.

Stairs to the second floor.

Second floor: large bedroom with walk-in closet and private bathroom. From the bedroom there is access to a balcony/terrace through sliding doors. The bathroom has a double sink, shower and toilet. Separate room with boiler.

The property is located in the quiet residential area of ​​Buitenveldert, near the Zuid-as, around the corner from the Gelderlandplein shopping center and convenient to Schiphol and Zuid station. For daily shopping, delicacies and various clothing stores, there are more than eighty shops in the covered shopping center Gelderlandplein, located just around the corner. For fun and relaxation you can visit the Amsterdamse Bos, Nieuwe Meer or the nearby Gijsbrecht van Aemstelpark and the Amstel within walking distance. There is a wide range of sports clubs and schools with primary, secondary and special education and of course the Free University. You can easily reach De Pijp or the Center by bike.

Particularities:

- delivery/acceptance: the house is available almost immediately,
- there is also a possibility to buy the garage around the corner at 10 Holtmeulen. Asking price for the garage is EURO 55,000, k.k.,
- 4 bedrooms,
- total living area 181 m2,
- sunny backyard located on the south/west with a back entrance,
- year of construction house circa 1962,
- plot area 162 m2,
- plot area garage 18 m2,
- easy parking in front of the door for permit holders, no waiting time.
- painting facade recently done,
- the extension to the living room/kitchen was completed in 2018,
- roofs of the extension were renewed in 2018 and 2020,
- 2 air conditioners available in the rooms on the upper floor and the 2 large bedrooms on the first floor each also have air conditioning separately,
- all bedrooms are equipped with electrically operated shutters/blinds.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl