U bent hier :

Jan Bernardusstraat 21I-R AMSTERDAM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  35 m²
Inhoud  :  85 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Omschrijving:
Jan Bernardusstraat 21-I-R te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een heerlijk ruim volledig gemeubileerd 2-kamer-appartement op een toplocatie gelegen in de populaire Weesperzijdestrook, met een tea-for-two/frans balkon op het Zuid-Oosten. De woning ligt nabij de Amstel in een rustige en authentieke Amsterdamse straat, haaks op de Weesperzijde. De woning is gelegen op de 1e verdieping en is in 2012 volledig gerenoveerd.

Indeling: Keurig verzorgd gezamenlijk trappenhuis, entree van de woning op de eerste verdieping. Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen met openslaande deuren naar het balkonnetje. De open keuken ligt in het midden van de woning en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven-magnetron. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De ruime badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en de wasmachineaansluiting.

Het appartement maakt onderdeel uit van een prachtig oud pand in de Jan Bernardusstraat in de populaire Weesperzijde buurt, tussen de Amstel en de Wibautstraat. Een geweldige locatie aan de rand van het centrum en op loopafstand van De Pijp, theater Carré en het Amstel Hotel. Om de hoek zijn verschillende prachtige horecagelegenheden zoals de Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, het Volkshotel, Restaurant C en Amstelhaven. De Weesperzijde is zomers een plek waar je heerlijk kan relaxen aan het water en zelfs kan barbecueën en zwemmen. Voor hardlopers/fietsers natuurlijk fantastisch om met de Amstel mee te rennen/fietsen. Kom dus heerlijk wonen in Amsterdam-Oost met als directe buren De Amstel, Centrum en Oud-Zuid! Het appartement ligt tevens gunstig t.o.v. de diverse uitvalswegen zoals Ring A10, A1 en A2. Metrostation Wibautstraat en station Amstel bevinden zich op loopstand.

Bijzonderheden:

- karakteristiek pand,
- volledig gemeubileerde woning,
- geweldige ligging tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- de woning is beschikbaar voor een minimale huurperiode van 1 jaar.
- geen groepsbewoning en/of woningdelers,
- oplevering/aanvaarding: in overleg, kan snel.


ENGLISH SUMMARY


Jan Bernardusstraat 21-I-R in Amsterdam

We offer for rent a wonderfully spacious 2-room fully furnished apartment in a prime location in the popular Weesperzijde strip, with a tea-for-two / French balcony on the South East. The house is located near the Amstel in a quiet and authentic Amsterdam street, at right angles to the Weesperzijde. The house is located on the 1st floor and was completely renovated in 2012.

Layout: Neatly maintained joint staircase, entrance of the house on the first floor. The living room is located at the front with patio doors to the balcony. The open kitchen is located in the middle of the house and is equipped with a 4-burner gas stove, refrigerator, combi oven-microwave. The bedroom is located at the rear. The spacious bathroom has a shower, toilet, sink and washing machine connection.

Location: The apartment is part of a beautiful old building in the Jan Bernardusstraat in the popular Weesperzijde neighborhood, between the Amstel and the Wibautstraat. A great location on the edge of the center and within walking distance of De Pijp, Carré theater and the Amstel Hotel. Around the corner are several beautiful catering establishments such as the Ysbreeker, Hesp, restaurant Loetje, the Volkshotel, Restaurant C and Amstelhaven. In summer, the Weesperzijde is a place where you can relax by the water and even have a barbecue and swim. For runners / cyclists of course fantastic to run / cycle with the Amstel. So come and live wonderfully in Amsterdam-East with the Amstel, Centrum and Oud-Zuid as direct neighbors! The apartment is also convenient to the various highways such as Ring A10, A1 and A2. Metro station Wibautstraat and station Amstel are within walking distance.

Particularities:

- characteristic building,
- the apartment is fully furnished,
- great location between Weesperzijde and Wibautstraat,
- reservation approval landlord,
- the house is available for a minimum rental period of 1 year.
- no group habitation/sharers,
- delivery / acceptance: in consultation, can be done quickly.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl