U bent hier :

Kamerlingh Onnesstraat 11 AMSTELVEEN

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1991-2000
Ligging  :  Aan park, in centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  241 p/mnd
Woonoppervlakte  :  101 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  302 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, gang, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Kamerlingh Onnesstraat 11 te Amstelveen

Wij bieden te koop aan een goed onderhouden ruim 2-kamer-HOEK-appartement (voorheen 3 kamers waarvan 2 slaapkamers) van 101 m2 gelegen op de 2e verdieping met diep balkon (zuid ligging) en een aparte berging op de begane grond.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen, openbaar vervoer en scholen om de hoek van groengebied Amstelland / Middelpolder en de Amstel. Buurtwinkelcentra Bankrashof, Kostverlorenhof en het Stadshart van Amstelveen zijn op korte afstand van de woning gelegen.

Via de afgesloten centrale entree komt u middels de trap of lift op de 2e verdieping.

Indeling appartement: entree/hal/gang met videofoon van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. De royale woonkamer (voorheen 2 kamers) heeft veel lichtinval door de hoekligging en vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon middels een schuifpui. Vanaf het balkon is er uitzicht over de daktuinen van het gebouw. Moderne halfopen keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, oven en een magnetron. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen met extra bergruimte en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Lichte badkamer met een ligbad, separate douche en een wastafel. Apart toilet met fontein. 2e inpandige berging en meterkast. Er is nog een extra berging in de onderbouw van het gebouw.

Bijzonderheden:

- 2e verdieping,
- woonoppervlakte circa 101 m2 m2 (NEN 2580 opgemeten),
- 2 kamer appartement waarvan 1 slaapkamer. Het was oorspronkelijk een 3-kamer appartement,
- verwarming middels stadsverwarming, warm water middels centrale voorziening,
- balkon op het zuiden,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- EIGEN GROND,
- bouwjaar 1999,
- de woning beschikt over dubbele beglazing,
- de maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 241,--

Kamerlingh Onnesstraat 11 in Amstelveen

We offer for sale a well-maintained spacious 2-room CORNER apartment (previously 3 rooms) of 101 m2 located on the 2nd floor with a deep balcony (east location) and a separate storage room on the ground floor.

The apartment is centrally located in relation to various roads, public transport and schools around the corner from the Amstelland / Middelpolder green area and the Amstel. Parking is free and there is enough space. Neighborhood shopping centers Bankrashof, Kostverlorenhof and Stadshart Amstelveen are located a short distance from the house.

The apartment is located in the center of Amstelveen within walking distance of the Stadsplein. Due to its central location, important facilities such as light rail / metro, various bus lines, roads (A-2, A-4, A-9, Ring A-10), modern shopping center (including Bijenkorf, AH, etc.), schools and after-school care, art and culture (museum, music stages, theater, cinema), catering (restaurants, cafes, terraces) and greenery nearby.

The closed central entrance takes you to the 2nd floor by stairs or elevator.

Layout apartment: entrance / hall / corridor with videophone from which all rooms can be reached. The spacious living room (previously 2 rooms) has a lot of light due to the corner location and from the living room there is access to the balcony through a sliding door. From the balcony there is a view over the roof gardens of the building. Modern semi-open kitchen with various built-in appliances including a refrigerator, dishwasher, 4-burner induction hob, extractor hood, oven and microwave. Next to the kitchen is the utility room with extra storage space and connections for the washing machine and dryer. Bright bathroom with a bath, separate shower and a sink. Separate toilet with wash basin. 2nd indoor storage room and meter cupboard. There is an extra storage room in the basement of the building.


Particularities:

- 2nd floor,
- living area approximately 101 m2 m2 (NEN 2580 measured),
- 2 room apartment, 1 bedroom. It was originally a 3-room apartment. It is easy to convert it back into 2 bedrooms,
- heating by district heating, hot water by central supply,
- south-facing balcony,
- delivery / acceptance: in consultation,
- OWN GROUND,
- year of construction 1999,
- the apartment has double glazing,
- the monthly contribution to the VVE is EURO 241,--


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl