U bent hier :

Kanteel 17 Amsterdam

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1981-1990
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  100 m²
Inhoud  :  250 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren;parkeervergunningen
Omschrijving:
Large apartment - 100m2 - 2 bedrooms - English follows Dutch

Ruim, goed ingedeeld driekamerappartement aan de Kanteel 17 in Buitenveldert. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en er is een lift aanwezig. Het appartement is direct beschikbaar.

INDELING
Royale hal met meterkast en apart toilet en badkamer met inloop douche en bad. 2 ruime slaapkamers aan de voorzijde, de keuken bevindt zich eveneens aan de voorzijde en heeft toegang tot een klein balkon. De keuken beschikt over een vaatwasser, oven, koelkast met vriesgedeelte, gaskookplaat en wasmachine. De ruime L-vormige woonkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft een balkon met uitzicht op de binnentuin.

VLOEROPPERVLAK
100 m2.

BESCHIKBAAR
Per direct.

BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert op loopafstand van winkelcentrum Gelderlandplein en diverse buurtwinkels waaronder de Jumbo. Ook het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark zijn op loopafstand. Het Amsterdamse bos bevindt zich op fietsafstand.

De bereikbaarheid is goed per eigen vervoer via de Ring A10. In de omgeving zijn diverse busverbindingen (bus 62, 463 en 612) en de tram (tram 5 en 6). De Zuid-as bevindt zich met het openbaar vervoer op slechts 12 minuten afstand, en het Centraal Station op 30 minuten.

PARKEREN
Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur zowel voor bewoners als bezoekers. Er is de mogelijkheid om een parkeervergunning aan te vragen, hiervoor was geen wachtlijst ten tijde van aanmelding.

AANVAARDING
In huidige staat.

VOORZIENINGEN
- Gestoffeerde huur;
- Dubbele beglazing;
- Intergas HR ketel.

HUURPRIJS
1.295,- per maand exclusief gas, water en licht. De huur wordt per maand vooruit betaald.

SERVICEKOSTEN
Er zijn beperkte servicekosten van toepassing ter grootte van 45,- per maand voor onderhoud en elektra gezamenlijke ruimten. Huurder dient zelf rechtstreekse contracten te sluiten met de leveranciers van de nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 2 maanden huur.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring verhuurder.

ENGLISH
Spacious, well laid out three room apartment at Kanteel 17 in Buitenveldert. The apartment is located on the first floor with an elevator. The apartment is available immediately.

LAYOUT
Spacious hall with separate toilet and bathroom with walk-in shower and bath. 2 spacious bedrooms at the frontside, the kitchen is also at the frontside and has access to a small balcony. The kitchen has a dishwasher, oven, fridge with freezer compartment, gascooker and washing machine. The spacious L-shaped living room is located at the backside and has a balcony overlooking the inner garden.

FLOOR SURFACE
100 m2.

AVAILABLE
Immediately.

ACCESSIBILITY
The apartment is located in Amsterdam-Buitenveldert within walking distance of the Gelderlandplein shopping center and various local shops including the Jumbo. The Gijsbrecht van Aemstelpark and Amstelpark are also within walking distance. The Amsterdam forest / Amsterdamse Bos is within cycling distance.

The accessibility is good by car via the Ring A10. In the area there are various bus connections (buses 62, 463 and 612) and tram connections (tram 5 and 6). The Zuidas is only 12 minutes away by public transport and 30 minutes from Central Station.

PARKING
Excellent parking in front of the apartment for residents and visitors. There is the possibility to apply for a parking permit, there is no waiting list for this. This costs 48 per half year. Without a permit parking costs 2,50 per hour, after seven in the evening and at the weekend this is free.

ACCEPTANCE
In current state.

SERVICES
- Padded rental;
- Double glass;
- Intergas HR boiler.

RENTAL PRICE
1,295 per month excluding gas, water and electricity.

PAYMENTS
Monthly in advance.

RENTAL TERM
To be discussed.

SECURITY
Tenant must pay a deposit equal to 2 months rent.

SERVICE CHARGE
No service costs. The tenant must enclose contracts with the suppliers of the utilities.

PARTICULARITIES
The space is offered under the explicit reservation of the landlord's approval.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
Email: frank@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl