U bent hier :

Kastelenstraat 105 A Amsterdam

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Belegging
Type  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Bouwjaar  :  1960-1970
Perceeloppervlakte  :  55 m²
Ligging  :  Wijkwinkelcentrum, In woonwijk
Omschrijving:
Zeer courante belegging van circa 55 m2 VVO gelegen in Buitenveldert. Het geheel wordt in verhuurde staat verkocht. De winkelruimte is gelegen op de begane grond en heeft een horeca bestemming met een terras vergunning.

LIGGING
Gelegen tegenover NH hotel Amsterdam zuid, in een woonwijk in Buitenveldert met gevarieerd winkelaanbod in de omgeving. Op vijf minuten loopafstand van de Jumbo en diverse andere horeca zaken en consument verzorgende dienstverlening.

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Links voor de deur stopt bus 62, en om de hoek bus 463. Om de hoek bevindt zich ook de Van Nijenrodeweg (S109), deze geeft toegang tot de rijkswegen A2, A4 en A10.

De reistijd naar Amsterdam Centraal bedraagt met het openbaar vervoer of de auto 30 minuten. De Zuidas bevindt zich op 10 minuten afstand met de auto, 20 minuten met het openbaar vervoer.
Betaald parkeren op de openbare weg. Er kan een parkeervergunning voor bedrijven worden aangevraagd, hiervoor is geen wachtlijst.

VRAAGPRIJS
349.000,- k.k.

HUUR EN GEBRUIK
De bedrijfsruimte is verhuurd aan een winkel/afhaal pizzeria. De huidige huuropbrengst bedraagt 17.816,28 per jaar. De huurder heeft een alcoholvrije exploitatievergunning en een terrasvergunning van circa 12 m2. Het geheel is al langdurig aan deze huurder verhuurd. De huurder heeft een goede betalingshistorie gedurende veel jaren, ook is er de mogelijkheid tot lange verlenging van het huurcontract.

KENMERKEN
Opleveringsniveau in huidige staat.

BESTEMMING
De bestemming is gemengd 3 met horeca zone D. Hier is toegestaan: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening, horeca van categorie 1, 3 en 4, ondersteunende horeca (uitsluitend binnen detailhandel, bedrijf, kantoren en dienstverlening en zoals bedoeld in 9.3.2 van het bestemmingsplan) en bedrijf (zoals bedoeld in 27.3 van het bestemmingsplan).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaar.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
Email: frank@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl