U bent hier :

Kranenburg 33 Amsterdam, Amsterdam ZUID

Huurprijs € 1.700 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1981-1990
Wijk  :  Amsterdam ZUID
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inhoud  :  175 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  hal, balkon
Omschrijving:
Kranenburg 33 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een uitstekend onderhouden 4-kamer-appartement (3 slaapkamers) van circa 80 m2 met een balkon op het zuiden gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex.

Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loop/fietsafstand van Station Zuid/WTC. Diverse buurtwinkelcentra, winkelcentrum "Gelderlandplein", het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10, s-108/s-109). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid. Goede en snelle verbinding naar Schiphol vanaf station Zuid.

Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (2 vergunningen mogelijk, geen wachttijd).

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert. Deze wijk kenmerkt zich door haar vele groen (Amsterdamse bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark en het natuur/recreatie gebied Amstelland). Bovendien zijn er goede schoolvoorzieningen, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis.

Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met videofoon-installatie. De entrée en het trappenhuis zijn netjes en hebben een modern uitstraling. Tevens is er nog een berging in de onderbouw van het complex.

Indeling appartement: entrée/gang met intercom, 3 slaapkamers aan de achterzijde. Apart toilet met fontein, moderne badkamer met douche, wastafel en wasmachine/droger. Royale woonkamer met toegang tot balkon (zuid ligging). Direct aan de woonkamer grenst de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Bijzonderheden:

- geen woningdelers,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: de woning is beschikbaar per 1 april 2021,
- de woning is gestoffeerd en voorzien van een nette vloer en een was/droogcombinatie alsmede een volledig geoutilleerde keuken.

ENGLISH TRANSLATION

Kranenburg 33 in Amsterdam

Spacious fully furnished 4-room- apartment (approximately 80 m2) on the 1-st floor located in Amsterdam-Buitenveldert close to the shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 1-st floor of a fine and very good maintained complex.

LAYOUT:

Entrance hall, 3 bedrooms at the rear, separate toilet with sink, bathroom with a shower, sink and washing machine/dryer, spacious living room with access to a nice balcony facing the south. Modern open kitchen equipped with built-in appliances.

FEATURES:

- modern fully equipped kitchen,
- 3 bedrooms!
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- the apartment is available from April the 1-st 2021 for at least 1 year.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Boudewijn van den Biggelaar
Email: boudewijn@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl