U bent hier :

Loenermark 476 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  186 m²
Bouwjaar  :  1971-1980
Perceeloppervlakte  :  5.225 m²
Ligging  :  in woonwijk
Omschrijving:
'Poort van Noord' Loenermark 476 B en C

Een modern gerenoveerde kantoorruimte van circa 187 m op de eerste etage in Amsterdam-Noord gelegen op zowel 250 meter loopafstand van Winkelcentrum Boven 't Y als het eindstation van de Noord/Zuidlijn. Het kantoor wordt turnkey opgeleverd, inclusief pantry, onderhoudsarme vloer, led verlichting, 2 separate toiletten en zelfs een douchemogelijkheid.

DE KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE
De ruimte is strak en licht afgewerkt. Door de gehele ruimte hangen railspots. Er is een luxe pantry aanwezig voorzien van inbouwapparatuur en tevens een compleet ingericht toilet met wastafel en douchemogelijkheid. Het geheel is afgewerkt met een PVC onderhoudsarme vloer.

Het geheel is voorzien van plintgoten voorzien van ruimvoldoende wandcontactdozen en mogelijkheden tot het aanbrengen van 5 (data)accesspoints, zodat de ruimte op verschillende manieren kan worden ingericht. Het achterliggende gedeelte is opgedeeld in afzonderlijke compartimenten, waardoor rustige werkplekken zijn gecreerd.
Doordat de ruimte is opgedeeld met glazen wanden behoudt deze een open en ruim gevoel. De ruimte leent zich uitstekend voor ondernemingen in de creatieve sector, dan wel kantoorfuncties maar ook medische functies.

De ruimte is gemakkelijk op te delen in 2 zelfstandige units van 110 m en 76 m.

LIGGING
Gelegen in een rustige woonwijk direct bij het Buikslotermeerplein en het Winkelcentrum Boven 't Y met diverse winkels, supermarkten, lunchrooms en op circa 800 meter loopafstand van het Noorderpark.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Dit laatste door het metrostation Amsterdam-Noord, die zich op loopafstand bevindt en waarmee je binnen no-time in het centrum van Amsterdam (2 haltes) en Amsterdam-Zuid (Zuidas, 7 haltes) bent. Het Buikslotermeerplein is ook met diverse buslijnen bereikbaar. Daarnaast ben je met de auto binnen een paar minuten op de ringweg A-10.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg met mogelijkheid tot aanvragen van twee parkeervergunningen. De parkeerkosten bedragen momenteel 1,40 per uur. Er is geen wachttijd voor het aanvragen van een parkeervergunning. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie en de meest actuele stand van zaken raadpleeg de website van de Gemeente Amsterdam.

Ook is er mogelijkheid tot het huren van een parkeerplek in de achtergelegen parkeergarage.

KENMERKEN
Het opleveringsniveau is zeer hoogwaardig.
Luxe pantry met ingebouwde koelkast en vaatwasser
Voorzien van plintgoten met wandcontactdozen
Voorzien van onderhoudsarme PVC vloer
Toiletruimten met vrij hangend toilet, wastafel, fonteintje en douchemogelijkheid
Opgedeeld in meerdere werkruimtes/kantoor/spreekkamers
Energiezuinige ledverlichting aanwezig
Ruimte voorbereid voor 5 accesspoints (niet aangebracht) t.b.v. internet/datacommunicatie

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte is circa 186 m
Loenermark 476 B circa 110 m
Loenermark 476 C circa 76 m

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 2.750,- per maand, exclusief BTW.

STOOK/SERVICEKOSTEN
Het voorschot stookkosten bedraagt 125,- exclusief BTW per maand.
Vaste bijdrage van 25,- exclusief BTW voor gebruik lift en schoonmaak trappenhuizen.
De waterkosten bedragen circa 20,- inclusief BTW.

HUURTERMIJN
In overleg, tenminste twee jaar.

OPLEVERING
In huidige gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte staat. Per direct beschikbaar.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle-huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van ROZ-model Kantoorruimte 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaar/verhuurder van het object.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl