U bent hier :

Michelangelostraat 17hs AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  150 m²
Inpandige ruimte  :  28 m²
Inhoud  :  655 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, oost, 7 x 12.90 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  provisieruimte, stookruimte
Omschrijving:
MICHELANGELOSTRAAT 17-hs te AMSTERDAM

Wij bieden te huur aan op loopafstand van de Beethovenstraat en het Hilton Hotel een prachtig en karakteristiek dubbel benedenhuis met een ruime kelder van circa 28 m2 (niet meegerekend in oppervlakte) en diepe achtertuin op het oosten. De woning is gelegen in het populaire stadsdeel Zuid om de hoek van de Gerrit van der Veenstraat tussen de Apollolaan en de Stadionweg op loopafstand van de Zuidas en station Zuid/WTC. Iets verderop bevinden zich de winkels in de Beethovenstraat. Basisscholen, middelbare scholen en de British School, zijn in de directe omgeving gelegen. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag Zuid en afslag Rai (S-108 en S-109) en met het openbaar vervoer (station Zuid en station RAI)

Indeling woning:

Parterre: kamer-en-suite met openslaande deuren naar de achtertuin (oost ligging), woon/eetkeuken met inbouwapparatuur, gang, hal, toilet, toegang tot de kelder. De hal en woonkamer en-suite zijn voorzien van een prachtige visgraat parketvloer. Vanaf de begane grond is ook de kelderruimte bereikbaar.

Trap naar de eerste verdieping, overloop, 3 slaapkamers, zeer grote badkamer met ligbad, toilet en douche, gang, balkons aan voor- en achterzijde.

Bijzonderheden:

-Woonoppervlakte ca. 150 m (excl. kelder van ca 28 m2)
-Inhoud woning ca. 655 m
-Ruime achtertuin ca. 85 m
-Twee balkons,
-Onderhoud binnen en buiten uitstekend,
-Verwarming/warm water: c.v.-ketel,
-Huurprijs is exclusief gas, water, elektra en overige nutsvoorzieningen,
-Huurprijs wordt jaarlijks geindexeerd,
-Waarborgsom/bankgarantie 2 maanden huur,
-Geen groepsbewoning,
-Beschikbaar per 1 augustus 2021 voor minimaal 1 jaar,
-Dubbel glas HR ++.

ENGLISH SUMMARY

MICHELANGELOSTRAAT 17-hs in AMSTERDAM

We offer for rent within walking distance of the Beethovenstraat and the Hilton Hotel a beautiful and characteristic double ground floor apartment with a spacious basement of approximately 28 m2 (not included in surface area) and a deep backyard on the east. The property is located in the popular Zuid district around the corner from Gerrit van der Veenstraat between Apollolaan and Stadionweg within walking distance of Zuidas and Zuid/WTC station. A little further on are the shops in the Beethovenstraat. Primary schools, secondary schools and the British School are located in the immediate vicinity. The location is easily accessible by car via the ring A-10, exit Zuid and exit Rai (S-108 and S-109) and by public transport (South station and RAI station).

Apartment layout:

Ground floor: room-en-suite with patio doors to the backyard (east location), living/dining kitchen with appliances, hallway, hall, toilet, access to the basement. The hall and living room en-suite have a beautiful herringbone parquet floor. The basement is also accessible from the ground floor.

Stairs to the first floor, landing, 3 bedrooms, very large bathroom with bath, toilet and shower, corridor, balconies at the front and rear.

Particularities:

-Living area approx. 150 m (excluding cellar of approx. 28 m2)
-Content house approx. 655 m
-Spacious backyard approx. 85 m
-Two balconies,
-Maintenance inside and out excellent,
-Heating/hot water: central heating boiler,
-Rental price is excluding gas, water, electricity and other utilities,
-Rental price is indexed annually,
-Deposit/bank guarantee 2 months rent,
-No group occupancy,
-Available from August 1, 2021 for a minimum of 1 year,
-Double glass HR ++

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl