U bent hier :

Nachtwachtlaan 187 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1972
Ligging  :  Aan bosrand
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  59 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  152 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
*TURN KEY – FULLY FURNISHED– FANTASTIC VIEW on the 11th floor with a GREAT BALCONY, 2 storages and PARKING SPACE IN GARAGE INCLUDED* Dutch presentation below*
A spacious and light two-room apartment on the 11th floor with great balcony offering an spectacular city view.
The apartment has a modern styling and is refurbisher is has a very functional lay out. Complex with elevator.
Floor space of 59m2 (GFS 80m2), with 2 storage rooms and its own closed parking (in a parking garage).

LOCATION
The Rembrandtpark Residences apartment complex is located within the Ring A-10, and located around the corner from Hoofddorpplein. The complex is situated in a unique location surrounded by the Rembrandt Park. Various cafés, restaurants and shops are located within walking distance. But also in Oud-West (for example the Overtoom, J.P. Heijestraat and Kinkerstraat) or the Vondelpark can be reached quickly.

The center of Amsterdam can be reached within 10 minutes by bike. Public transport (tram and bus) offers various connections to all parts of Amsterdam. You can also reach the Lelylaan station by bike in 5 minutes, where you can take the train. The Ring-10 can be reached within a few minutes by car.

LAYOUT
Entrance hall with fitted cupboard with washing machine access to the modern bathroom with shower and sink, and the separate toilet. There is also a video intercom system in the hall.

The hall gives further access to a spacious bedroom with fitted wardrobes and a living room with integrated open kitchen. Both rooms are connected to the beautiful balcony with fantastic panoramic views. The luxurious high-gloss white kitchen is spacious and has a ceramic counter top and various built-in appliances such as a dishwasher, extractor hood and a 4-burner gas compartment, a high fridge / freezer and an oven.
The house, completely renovated between 2010 and 2013, has double glazing and laminate flooring.
Heating and hot water through a central facility.

KEY POINTS
Light and bright renovated apartment
Furnished
Spectacular view over the city
Located at the 11th floor with spacious balcony
Modern open kitchen with built in appliances
Including 2 large storage rooms and a parking space
Floor space 59 m2 NEN 2580
Double glazing
Storage room on the eleventh floor 1.6 m2;
Storage on the first floor 5.3 m2;
Covered balcony on the 11th floor of 8.6 m2;
Video intercom;
Available november 1st 2019

Een ruim en licht tweekamerappartement op de 11e verdieping met een groot balkon met een spectaculair uitzicht op de stad. Het appartement heeft een moderne stijl en is gerenoveerd en heeft een zeer functionele indeling. Het complex beschikt over een lift. Woonoppervlakte van 59m2 (BVO 80m2), met 2 opslagruimtes en een eigen afgesloten parkeerplaats (in een parkeergarage).

LOCATIE
Het appartementencomplex Rembrandtpark Residences bevindt zich binnen de Ring A-10, en ligt om de hoek van het Hoofddorpplein. Het complex ligt op een unieke locatie, omringd door het Rembrandt Park. Diverse cafés, restaurants en winkels bevinden zich op loopafstand. Maar ook in Oud-West (bijvoorbeeld de Overtoom, J.P. Heijestraat en Kinkerstraat) of het Vondelpark is snel te bereiken.

Het centrum van Amsterdam is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Openbaar vervoer (tram en bus) biedt verschillende verbindingen naar alle delen van Amsterdam. U kunt het station Lelylaan ook per fiets binnen 5 minuten bereiken, waar u de trein kunt nemen. De Ring-10 kan binnen een paar minuten met de auto worden bereikt.

INDELING
Entreehal met inbouwkast met wasmachine. Toegang tot de moderne badkamer met douche en wastafel en het aparte toilet. Er is ook een video-intercomsysteem in de hal.

De hal geeft verder toegang tot een ruime slaapkamer met inbouwkasten en een woonkamer met open keuken. Beide kamers zijn verbonden met het prachtige balkon met een fantastisch panoramisch uitzicht. De luxe hoogglans witte keuken is ruim en heeft een keramisch aanrecht en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afzuigkap en een 4-pits gascompartiment, een hoge koelkast / vriezer en een oven.
Het huis, volledig gerenoveerd tussen 2010 en 2013, heeft dubbele beglazing en laminaatvloeren.
Verwarming en warm water via een centrale voorziening.

BIJZONDERHEDEN
Licht en ruim gerenoveerd appartement
Gemeubileerd
Efficiente indeling en lay out.
Spectaculair uitzicht over de stad
Gelegen op de 11e verdieping met ruim balkon
Moderne open keuken met inbouwapparatuur
Inclusief 2 bergingen en een parkeerplaats
Vloeroppervlakte 59 m2 (NEN 2580 gemeten).
Dubbel glas
Berging op de elfde verdieping 1,6 m2;
Berging op de eerste verdieping 5,3 m2;
Overdekt balkon op de 11e verdieping van 8,6 m2;
Video-intercom;
Beschikbaar 1 november 2019Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl