U bent hier :

Neerkanne 1 Amsterdam

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  hoekwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  vanaf 1960 t/m 1970
Wijk  :  Buitenveldert-West
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  140 m²
Inpandige ruimte  :  19 m²
Perceeloppervlakte  :  192 m²
Inhoud  :  537 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  achtertuin oost m
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATABNV
Overig parkeren  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Omschrijving:
Neerkanne 1 te Amsterdam

Wij bieden te koop aan een royale drive-in HOEK-woning van 140 m2 verdeeld over 3 lagen met een achtertuin en 4 balkons gelegen tussen de Van Boshuizenstraat en de Kalfjeslaan in een rustige, groene en kindvriendelijke buurt in Amsterdam-Buitenveldert. Direct aangrenzend aan de woning is een perceel grond van 90 m2 gelegen met bestemming tuin.

Indeling woning: entree/hal met meterkast. Tussenhal met toegang tot de berging, aparte ruimte met cv-ketel, toilet en werk/slaapkamer welke aan de achterzijde is gelegen. Vanuit deze kamer is er toegang tot de tuin. Aparte ruimte voor de wasmachine/droger. In de zijgevel zit op de begane grond een extra raam vanwege de hoekligging.

Trap naar de eerste verdieping.

Indeling eerste verdieping: overloop ruimte open keuken aan de voorzijde voorzien van alle inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is het balkon aan de voorzijde toegankelijk. Royale en lichte woonkamer eveneens met toegang een balkon aan de achterzijde.

Trap naar de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping: overloop ruimte met toilet, 2 grote slaapkamers (1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde). Vanuit beide slaapkamers zijn de balkons toegankelijk. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een inloopkast welke eenvoudig is terug te brengen naar een extra slaapkamer. Badkamer voorzien van een wastafel met wastafelmeubel en inloopdouche.

Buitenveldert is een rustige en groene wijk met veel scholen in het zuidelijk deel van de stad gelegen tussen de Zuidas en Amstelveen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU Academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe Winkelcentrum "Gelderlandplein". Zeer gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A-10, afslag s-108 en s-109en A-9). Station WTC/ Zuid en RAI en de Noord-Zuidlijn zijn op korte afstand gelegen.

Bijzonderheden:

- de woning is gelegen op erfpachtgrond. De canon is afgekocht tot 31 maart 2034,
- verkopers hebben tijdig een aanvraag ingediend om de erfpacht eeuwigdurend af te kopen onder de gunstige voorwaarden,
- verkoper zal bij verkoop een energielabel beschikbaar stellen,
- de woning is opgemeten volgens de NEN 2580 norm, meetrapport beschikbaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- er is een mogelijkheid om een extra slaapkamer te creeren,
- parkeren voor de deur middels parkeervergunning, geen wachttijd,
- asbest clausule en oudbouw clausule van toepassing.

ENGLISH SUMMARY

Neerkanne 1 in Amsterdam

We offer for sale a spacious drive-in CORNER house of 140 m2 spread over 3 layers with a backyard and 4 balconies located between the Van Boshuizenstraat and the Kalfjeslaan in a quiet, green and child-friendly neighborhood in Amsterdam-Buitenveldert. Directly adjacent to the house is a plot of land of 90 m2 with a garden destination.

Layout of the house: entrance/hall with meter cupboard. Intermediate hall with access to the storage room, separate room with central heating boiler, toilet and work/bedroom which is located at the rear. From this room there is access to the garden. Separate room for the washer/dryer. There is an extra window in the side wall on the ground floor because of the corner location.

Stairs to the first floor.

Layout first floor: landing space, open kitchen at the front with all built-in appliances. The balcony at the front is accessible from the kitchen. Spacious and bright living room also with access to a balcony at the rear.

Stairs to the second floor.

Layout second floor: landing area with toilet, 2 large bedrooms (1 at the front and 1 at the rear). The balconies are accessible from both bedrooms. The large bedroom at the rear has a walk-in closet which is easy to bring back to an extra bedroom. Bathroom with a washbasin with washbasin and walk-in shower.

Buitenveldert is a quiet and green neighborhood with many schools in the southern part of the city, located between the Zuidas and Amstelveen. The VU University and the VU University Hospital are also located nearby. The Amsterdamse Bos, the Kalfjeslaan and the Amstelland nature reserve are within walking distance. Many good shopping facilities in the area, in the immediate vicinity the Rooswijck shopping center and a little further, the modern and luxurious shopping center "Gelderlandplein". Very favorable location in relation to public transport (tram 5 and express tram 51 and various bus connections) and near various roads (Ring A-10, exit s-108 and s-109 and A-9). WTC/Zuid and RAI stations and the North-South line are a short distance away.

Particularities:

- the house is located on leasehold land. The canon has been bought off until March 31, 2034,
- sellers have submitted an application in time to buy off the ground lease perpetually under favorable conditions,
- the seller will make an energy label available upon sale,
- the house has been measured according to the NEN 2580 standard, measurement report available,
- delivery/acceptance: in consultation,
- there is a possibility to create an extra bedroom,
- parking in front of the house with a parking permit, no waiting list,
- asbestos clause and old building clause applicable.


Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl