U bent hier :

Nieuwe Looiersstraat 142 Amsterdam

Vraagprijs € 900.000 k.k.

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Beneden- en bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  86 m²
Perceeloppervlakte  :  32 m²
Inhoud  :  325 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeervergunningen
Omschrijving:
EHEEL VERHUURD PAND – HIGH END REFURBISHED – SUPERB LOCATION
Geheel pand op een triple A locatie nabij de grachtengordel van Amsterdam. Alle verdiepingen, van het souterrain tot aan de bovenste etage, zijn zeer hoogwaardig gerenoveerd. Het pand is voorzien van 4 moderne fraaie keukens, 4 nieuwe badkamers met vloerverwarming, visgraat vloeren en voorzien van airconditioning op de kapverdieping.

MOGELIJKHEDEN
Dit pand is momenteel geheel verhuurd als beleggingsobject met een totale huuropbrengst van €4.000,- exclusief servicekosten. Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het samenvoegen van souterrain met de begane grond. En het samenvoegen van de 1e etage met de kapverdieping. Zo ontstaan 2 woningen van circa 45m2 voor de benedenwoning en 50 m2 van de bovenwoning.

LOCATIE
De Nieuwe Looierstraat ligt op een fantastische locatie nabij de grachtengordel, het Amstelveld, en de Pijp. Nabij alle hot spots van de Weteringbuurt, Reguliers- en Utrechtsestraat. Het station Vijzelgracht van de Noord-Zuidlijn ligt op 350 meter afstand.

INDELING
Het complex is hoogwaardig gerenoveerd, alle verdiepingen zijn in 2019 en 2020 gemoderniseerd. Lichte en frisse ruimtes met een bijzonder moderne en luxe afwerking, met een bijzonderder efficiente indeling waardoor de ruimte maximaal is benut. Op alle verdiepingen is een matzwarte keuken geplaatst, voorzien van marmerlook werkblad, inbouwapparatuur, zoals vaatwasser en luxe oven. Tevens zijn de gevel, deuren, trappen, verlichting en de hemelwaterafvoeren fraai gerenoveerd.

SOUTERRAIN
Eigen entree naar het souterrain. Het souterrain is voorzien van een fraai moderne matzwarte open keuken. Tevens is er een eigen badkamer met douche, en een toilet en wordt de studio opgeleverd met een inbouwkastenwand.

BEL ETAGE
Eigen voordeur met toegang tot de woonkamer met fraaie open keuken, voorzien van inbouwapparatuur, met vaatwasser en wasmachine. Aan de achterzijde de slaapkamer en aangrenzend, de badkamer voorzien van regendouche, wastafel en WC.

EERSTE VERDIEPING en TWEEDE VERDIEPING
Voordeur met trap naar de eerste verdieping, studio met 2 ramen aan de voorzijde, optimale lay out door de slimme plaatsing van de keuken met kookeiland waaraan ook gezeten kan worden. Diverse bergruimte en aangrenzend de badkamer met wc, wastafel en douche. In de hal op de eerste etage bevinden zich de cv-kast en de opstalplaats van de wasmachine.

De 2e verdieping is bereikbaar met een vaste trap. Dit is een grote open ruimte voorzien van dakvensters en een prachtige badkamer met douche, wastafel en toilet. De ruimte is voorzien van een wand met alle aansluitingen voor een keukenblokje. Ook is er gedacht aan inbouw kastruimte en een airconditioning. Door de eigenaar is een aanvraag gedaan voor een omgevingsvergunning voor een dakkapel aan de achterzijde.

HUURGEGEVENS
- sous € 900,- exclusief per maand
- begane grond € 1.100,- exclusief per maand
- 1e etage € 1.100,- exclusief per maand
- kap verdieping € 900,- exclusief per maand
Vraagprijs € 900.000,- na uitvoering werkzaamheden omgevingsvergunning.

KENMERKEN
- Uniek object in de Weteringbuurt, nabij de Amsterdamse grachtengordel
- Visgraat vloeren, matzwarte keukens voorzien van marmerlook werkbladen
- Badkamers voorzien van handvorm wandtegels en marmerlook vloeren
- Bijzonder fraai gerenoveerd en luxe verbouwde pand
- Grotendeels voorzien van dubbel glas en het dak is geisoleerd.
- Stille airconditioning op de bovenste etage onder het dak.
- 4 verdiepingen, funderingsherstel is in 2011 uitgevoerd
- Eigen opgang naar 1e etage en kapverdieping, kan als een woning bewoond worden, ca 60 m2 BVO
- Nabij station Vijzelgracht van de Noord–Zuidlijn


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl