U bent hier :

Pieter Calandlaan 116 AMSTERDAM, Osdorp

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Kantoor/winkelruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp winkelruimte  :  210 m²
Bouwjaar  :  1960-1970
Perceeloppervlakte  :  75 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Winkelcentrum,Woonomgeving
Omschrijving:
Aan het plein langs doorgaande wegen gelegen winkelruimte met kelder van in totaal circa 180 m˛ BVO, wordt als belegging geheel verhuurd aangeboden, met een bruto aanvangsrendement van 8,5% op de vraagprijs.

Op het plein bevinden zich diverse winkels en consument verzorgende dienstverlening. Uitermate geschikt voor (para)medische doeleinden. Heden verhuurd aan Van Boxtel hoorwinkels. Voor informatie over de huurovereenkomst verzoeken wij u een discreet verzoek per email te doen. Huurder is bereid een nieuwe termijn overeen te komen, tegen een partijen conveniërende huurprijs.

Indeling:
Diverse vertrekken, verdeeld over winkelvloer, entresol en kantoor, samen circa 110 BVOm˛ met een zeer ruime kelder van circa 70 m˛ BVO. Voorzien van pantry, toilet, centrale verwarming, elektra en verlichting, eventueel met balie en compleet ingericht als winkel met bijbehorende voorzieningen op te leveren. Zie voorts plattegrond.

Bereikbaarheid en parkeren
Parkeren is gratis in blauwe zone met voldoende mogelijkheden in de nabije omgeving en betaald op openbare wegen. De Pieter Calandlaan 114 is op een hoek met de Meer en Vaartlaan gelegen en is uitstekend bereikbaar met tram en bus. Op loopafstand van het stadshart van Osdorp.

Bestemming:
De ruimte is te gebruiken als winkelruimte, met preferente bestemming voor medische en maatschappelijke doeleinden.

Opleveringsniveau / voorzieningen
De ruimte wordt in huidige verhuurde staat opgeleverd. (voorzien van elektra, pantry, systeemplafonds, verlichting, toilet, c.v. installatie e.d.)

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 229.000,--kosten koper, niet BTW belast.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas dan tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden en goedkeuring directie verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl