U bent hier :

Pieter Cornelisz. Hooftstraat 45 AMSTERDAM, Amsterdam Oud Zuid

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkel met woonruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp winkelruimte  :  385 m²
Bouwjaar  :  1905
Perceeloppervlakte  :  143 m²
Ligging  :  Stadskern, Winkelcentrum
Omschrijving:
GEHEEL PAND op eigen grond in het hart van de meest exclusieve winkelstraat van Nederland in Amsterdam Zuid, bestaande uit een bedrijfsruimte met uitbouw en kelder op de begane grond en eerste verdieping, twee afzonderlijk toegankelijke zelfstandige woningen op de tweede en derde verdieping en een zolderberging met toegang tot dakterras op de vierde verdieping.

6/7/2015 EPC labels toegevoegd: http://tinyurl.com/q4899t9

Historie
De Pieter Cornelisz. Hooftstraat is in 1876 vernoemd naar de belangrijke geschiedkundige, dichter en toneelschrijver Pieter Cornelisz. Hooft (1581-1647). De straat loopt vanaf de Stadhouderskade tot aan het Vondelpark en wordt gekruist door de Hobbemastraat en de Van Baerlestraat.
Het pand is gebouwd rond 1905 en uitgebreid en verbouwd omstreeks 1935, 1955 en 1974.

Ligging
Gelegen in Amsterdam Zuid, nabij Leidseplein en Museumplein. Bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is goed. Parkeren(betaald) op de openbare weg en in nabijgelegen parkeergarages mogelijk.
Op dit moment wordt de P.C. Hooftstraat heringericht. Meer informatie treft u op: http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/wegwerkzaamheden/per-stadsdeel/werk-weg-%28zuid%29/museumkwartier/pchooftstraat/

Huur en gebruik
De bedrijfsruimte met uitbouw en kelder op de begane grond en eerste verdieping is in gebruik bij verkoper en wordt voor of op 31 december 2016 leeg en ontruimd opgeleverd.
De woning op de tweede verdieping is verhuurd voor 250,- per maand inclusief watergeld. Er is geen huurovereenkomst beschikbaar.
De woning op de derde verdieping wordt leeg en ontruimd opgeleverd.
De zolderverdieping is evenals de winkel als opslag in gebruik bij de verkoper tot eind 2016.

Indeling en maatvoering
Zie documentatie Meetatelier.

Opleveringsniveau
In huidige staat, deels verhuurd en deels in gebruik.
De bedrijfsruimte op de begane grond met kelder, de eerste verdieping en de zolderverdieping worden eind 2016 in huidige staat / casco opgeleverd.
De woning op de tweede verdieping wordt verhuurd in huidige gedateerde staat geleverd.
De woning op de derde verdieping wordt in huidige staat leeg en ontruimd opgeleverd en is onder meer voorzien van de navolgende inrichting en installaties:
- Cv met radiatoren;
- keuken met apparatuur
- Sanitair
- houten vloer

Bouwkundige staat
Over de fundering is niets bekend. De uitbouw aan de achterzijde vertoond een zetting.
Er is geen bouwkundig onderzoek uitgevoerd. Koper wordt verondersteld en in de gelegenheid gesteld zich met de vereiste deskundigheid in voldoende mate te vergewissen van de staat van het object.

Milieu informatie
Volgens ingewonnen informatie bij het bodemloket is er geen informatie bekend m.b.t. verontreiniging op locatie. Er is geen bodemonderzoek uitgevoerd. Zie voor meer informatie www.bodemloket.nl
Er is asbest aanwezig. Zie asbestrapportage Ace milieuadvies. Dit onderzoek is niet volledig en uitsluitend. Er is geen destructief onderzoek uitgevoerd in verband met het huidige gebruik van de ruimten. Er kan zich nog meer asbest in het object bevinden.

Zakelijke lasten
Zie concept koopovereenkomst. Overige lasten pro memorie.

Waarborgsom
10%, te voldoen binnen 7 dagen na ondertekening koopovereenkomst.

Eigendomsoverdracht
1 september 2015 of zoveel eerder als partijen overeenkomen.

Bijzonderheden
Van het dakterras hebben wij geen formele vergunning kunnen achterhalen. Een aantal naburige panden is uitgebreid met een kelder en de uitbouw is vergroot. Koper wordt geacht bekend te zijn met en zelf onderzoek te verrichten naar de bouwkundige toestand en eventuele uitbreidingsmogelijkheden van het onderhavige object. Voor nadere informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Voorbehoud
Aan deze Tiara presentatie en tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Wij verwijzen naar:
Informatie en verkoopvoorwaarden: http://tinyurl.com/q4899t9
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl