U bent hier :

Sape Kuiperplantsoen 27 AMSTERDAM, Geuzenveld Slotermeer

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  107 m²
Bouwjaar  :  1960-1970
Perceeloppervlakte  :  80 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Winkelcentrum,Woonomgeving
Omschrijving:
Op zichtlokatie aan de drukke Burgemeester de Vlugtlaan gelegen bedrijfs/kantoorruimte van totaal 128 m BVO, geheel turn key op te leveren en geschikt voor maatschappelijke en medische doeleinden.

Indeling:
Diverse vertrekken, verdeeld over begane grond en eerste etage, met op beide verdiepingen toilet en keuken aanwezig en een berging op de begane grond. Voorzien van pantry's, toiletten, centrale verwarming, elektra en verlichting, zie voorts plattgrond.

Bereikbaarheid en parkeren
Parkeren is betaald op openbare wegen met voldoende mogelijkheden in de nabije omgeving. Via de Burgemeester de Vlugtlaan met bus en tram uitstekende openbaar vervoerbindingen en de metro en trein op vijf minuten loopafstand.

Bestemming:
De ruimte is te gebruiken als kantoorruimte, met preferente bestemming voor medische en maatschappelijke doeleinden. Eventueel als gecombineerd ook als woonruimte te betrekken in overleg met verhuurder, mits de hoofdbestemming bedrijvigheid is.

Opleveringsniveau / voorzieningen
De ruimte wordt in huidige staat opgeleverd (voorzien van elektra, pantry, systeemplafonds, verlichting, toilet, c.v. installatie e.d.)

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 950,- per maand, BTW belast.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan pas dan tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden en goedkeuring directie verhuurder.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
EMail: frank@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl