U bent hier :

Sarphatistraat 32 II AMSTERDAM, CENTRUM

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 25 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  CENTRUM
Ligging  :  Vrij uitzicht, in centrum, aan drukke weg
Woonoppervlakte  :  80 m²
Inhoud  :  240 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Omschrijving:
Bezichtiging ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend

APPARTEMENT:
Een luxe gestoffeerd 2-kamer appartement op de tweede etage met een klein balkon aan de achterzijde (Zuid!) en een woonoppervlak van ca. 80m˛. Dit lichte appartement heeft door het gehele huis een eiken parketvloer.
Bij binnenkomst komt u in de entreehal met meterkast. De woonkamer heeft twee grote ramen aan de voorzijde. De ramen aan de voor- en achterzijde zijn voorzien van isolerende beglazing, het keukenraam echter niet. De dichte woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en kastruimte.
De royale slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een klein balkon. De achterramen zijn voorts v.z.v. verticale zonwering (screens).Via een trapje vanuit de slaapkamer is de badkamer bereikbaar. Deze is voorzien van een douche, toilet en dubbele wastafel.
Op een tussenbordes in het trappenhuis bevindt zich de c.v -ruimte en wasmachineruimte met een wasmachine/drogercombinatie. Eventueel bestaat de mogelijkheid een overdekte afsluitbare P-plaats te huren in de achter het pand gelegen parkeergarage voor € 4.100,-- per jaar.

OMGEVING:
Aan doorgaande stadsroute tussen Amstel en Weesperstraat, vlakbij het Amstel Hotel. De bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer (tramlijnen 6, 7 en 10 met een halte nagenoeg voor de deur en de metrohalte “Weesperplein” op 50 meter loopafstand) als met eigen vervoer is perfect (via Weesperstaat/ Wibautstraat in ca. 10 minuten op de Ring A10).

BIJZONDERHEDEN:
- Het appartement is te huur voor een periode van minimaal twaalf (12) maanden met optie op verlenging.
- De huurder dient een borg van 2 maanden huur te storten.
- De woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd, d.w.z. vloerbedekking en raambekleding (gordijnen), keuken met inbouwapparatuur en wasmachine/droger alsmede verlichtings- armaturen.
- De huurprijs is inclusief stoffering, apparatuur, maar exclusief elektra, gas, water en servicekosten alsmede eventuele bewonerslasten.

VOORBEHOUD:
Voorbehoud verhuurder t.a.v. de financiële gegoedheid en de goede naam en faam van huurder. De hierbij gehanteerde inkomenstoets is: 55x de bruto maandhuur is minimaal gelijk aan het bruto jaarinkomen.

HUURPRIJS:
€ 1.375,-- per maand.

KOSTEN:
Huurder betaald eenmalig € 300,-- incl. BTW voor de zgn. contractkosten.

Bezichtiging ook mogelijk ‘s avonds en in het weekend
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Boudewijn van den Biggelaar
Tel: 020-7371786
EMail: Boudewijn@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl