U bent hier :

Simon Stevinstraat 3 Amsterdam, Watergraafsmeer

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Heel pand
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1901
Wijk  :  Watergraafsmeer
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  217 m²
Inpandige ruimte  :  54 m²
Perceeloppervlakte  :  108 m²
Inhoud  :  786 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, west, 5 x 7.80 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, tochtportaal, balkon
Omschrijving:
GEHEEL PAND, bestaande uit 4 verdiepingen met kelder. De begane grond beschikt over een royale tuin aan de achterzijde. Fraaie locatie in de Watergraafsmeer gelegen aan een rustige straat nabij de Ringdijk. Gebruiksoppervlakte 217 m2, BVO 319 m2, verdeeld over 4 verdiepingen. Eigen grond, geen erfpacht.
Simon Stevinstraat 3 -2 hoog, de tweede en derde verdieping, is verhuurd voor onbepaalde tijd. De maandelijkse huuropbrengst is 1500,- inclusief.

LOCATIE
Gelegen in de Watergraafsmeer, nabij de Ringdijk, aan een rustige straat. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Oostpoort en ligt nabij Park Frankendael, de Hogeweg, Middenweg en Linnaeusstraat.
Goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, nabij station Amstel.

INDELING
Begane grond en kelder
Toegang via de eigen voordeur, entree via het tochtportaal naar de hal met toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde en de badkamer met douche en wastafel. Tegenover is een apart toilet. Aan de achterzijde ligt de woonkamer met een nieuwe open keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegangsdeur naar het balkon en de tuin aan de achterzijde.

Vanuit de centrale hal toegang tot de ondergelegen kelder, (ca. 4,72 x 11,41) met een hoogte van 1.51 meter.
De kelder beschikt over ramen aan de voor en achterzijde.

Eerste verdieping
Gemeenschappelijk trappenhuis voor de bovenverdiepingen.
De woning op de eerste verdieping is thans een open ruimte met openslaande deuren naar Frans balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde de woonkamer met open keuken aan de achterzijde en wasmachineaansluiting. Met toegangsdeur naar het balkon. De badkamer ligt centraal en is voorzien van ligbad en toilet.

Tweede verdieping en derde verdieping
Toegang via appartementsdeur en hal op de tweede verdieping met toegang tot de woonkamer aan de achterzijde, met open keuken aan de achterzijde en deur naar het balkon op het Westen. In het midden van de verdieping een toilet met fontein en aan de voorzijde de slaapkamer met openslaande deuren naar een Frans balkon aan de voorzijde.

Via het bij de woning behorende trappenhuis, waar een dakkapel zorgt voor licht en ruimte toegang tot de derde (kap)verdieping, met 2 ruime slaapkamers aan de voor en achterzijde. Via de centrale overloop toegang tot de badkamer, voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Aan de achterzijde geeft het dakvlak de mogelijkheid om een terras te realiseren. De woning is thans verhuurd voor 18.000,- per jaar, inclusief.

KENMERKEN
- Geheel pand bestaande uit 4 verdiepingen, kelder en tuin
- Toplocatie in de Watergraafsmeer, nabij de Ringdijk, Amsterdam Oost
- Gebruiksoppervlakte 217m2 conform meetrapport NEN 2580
- Bruto vloeroppervlakte 319 m2
- Verwarming en warm water d.m.v. individuele CV ketels
- Eigen grond, volle eigendom
- Levering in overleg, snelle levering is mogelijk
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl