U bent hier :

Sinjeur Semeynsstraat 4 Amstelveen

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Eengezinswoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  110 m²
Inhoud  :  379 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Tuin  :  5.50 x 6 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
Volledig gerenoveerde woning van ca. 110 m2 met 4 slaapkamers in Amstelveen Bankras. De woning beschikt over een doorzon woonkamer en een aparte keuken. Ook is er een voor- Ún achtertuin en een achterom. In de tuin is een aparte berging. Op loop/fietsafstand diverse winkelcentra waaronder Stadshart Amstelveen.

LIGGING
De woning ligt in de woonwijk Bankras, welke ruim is opgezet en beschikt over veel groenvoorzieningen. De woning heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Op loopafstand openbaar vervoer aan de Oranjebaan en op fietsafstand het Amstelveen Busstation. Ook is er het winkelcentrum Bankrashof op loopafstand en op fietsafstand winkelcentra Amstelveen Stadshart en Kostverlorenhof. Diverse scholen en sportvoorzieningen in de omgeving.

INDELING
Op de begane grond bevinden zich de doorzon woonkamer en separate keuken met inbouw vaatwasser, 4 pits inductiekookplaat en oven. Ook is er een separaat toilet. Op de eerste verdieping drie slaapkamers en de badkamer met een tweede toilet, douche, wastafel en bad met separate douchekop. Op de bovenste verdieping (zolder met dakkapel) bevindt zich de vierde slaapkamer en in de hal met dakraam de droger en wasmachine.

BIJZONDERHEDEN
- Voor- Ún achtertuin met achterom
- Woonoppervlakte ca. 110 m2
- Moderne badkamer met 2e toilet
- Moderne separate keuken met inbouwapparatuur
- Vier slaapkamers
- De woning is volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas
- Gratis parkeren in de straat
- Per direct beschikbaar

* De inbouwkasten op de eerste verdieping zijn verwijderd (zie plattegrond).

ENGLISH
Fully renovated house of approx. 110 m2 with 4 bedrooms in Amstelveen Bankras. The house has a bright living room and a separate kitchen. There is also a front and back garden and a backside exit. In the garden a separate storage room. Various shopping centers within walking / cycling distance, including Stadshart Amstelveen.

LOCATION
The house is located in the residential area Bankras, which is spacious and has many green areas. The house has a central location in relation to public transport and roads. Within cycling distance the Amstelveen Busstation. The Bankrashof shopping center is within walking distance and the Amstelveen Stadshart and Kostverlorenhof shopping centers are within cycling distance. Various schools and sport facilities in the area.

LAYOUT
On the ground floor the living room and separate kitchen with built-in dishwasher, 4 burner induction hob and oven. There is also a separate toilet. On the first floor three bedrooms and the bathroom with a second toilet, shower, sink and bath with separate shower head. On the top floor (attic with dormer) is the fourth bedroom and in the hallway with skylight the dryer and washing machine.

PARTICULARITIES
- Front and backyard with backside exit
- Living area approx. 110 m2
- Modern bathroom with 2nd toilet
- Modern separate kitchen with built-in appliances
- Four bedrooms
- The house has been completely renovated and has double glazing
- Free parking in the street
- Available immediately

* The built-in closets on the first floor are removed (see floor plan).
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl