U bent hier :

Slangenburg 16 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  57 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  140 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Slangenburg 16 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een uitstekend onderhouden en zojuist geheel gerenoveerd en gemeubileerd, 3-kamer-appartement van circa 57 m2 met 2 balkons (oost en west ligging) gelegen op de derde en tevens hoogste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex (6 woningen per entree).

Het appartement is gelegen onder de rook van de "Zuidas" op loop/fietsafstand van Station Zuid/WTC. Diverse buurtwinkelcentra, winkelcentrum "Gelderlandplein", het Amsterdamse Bos en het Amstelpark bevinden zich eveneens op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10, s-108/s-109). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen waaronder lijn 62) en station Zuid. Goede en snelle verbinding naar Schiphol vanaf station Zuid.

Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (2 vergunningen mogelijk, geen wachttijd).

De woning is gelegen in de wijk Buitenveldert. Deze wijk kenmerkt zich door haar vele groen (Amsterdamse bos, Gijsbrecht van Aemstelpark, Amstelpark en het natuur/recreatie gebied Amstelland). Bovendien zijn er goede schoolvoorzieningen, de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis.

Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met videofoon-installatie. De entrée, lift en het trappenhuis zijn netjes en hebben een modern uitstraling. Tevens is er nog een berging in de onderbouw van het complex.

Indeling appartement: entrée/hal met intercom en meterkast en toegang tot alle vertrekken, slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot één van de balkons (west ligging), separaat toilet met fontein, badkamer voorzien van een aparte douche, ligbad en een wastafel met meubel, aparte ruimte met de wasmachine en droger, master bedroom aan de achterzijde eveneens met toegang tot een balkon (2e balkon). Lichte woonkamer met een moderne open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Separate berging op de begane grond.

Bijzonderheden:

- 2 slaapkamers,
- per direct beschikbaar,
- geen groepsbewoning/delers mogelijk,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- de woning is volledig gemeubileerd,
- GERENOVEERDE woning.


ENGLISH TRANSLATION

Slangenburg 16 in Amsterdam

Spacious, just REFURBISHED and fully furnished apartment of 57 m2 on the 3-rd and top floor located in Amsterdam-Buitenveldert next to the Gijsbrecht van Aemstelpark on walking distance of the shopping mall "Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 2-nd floor of a fine, small (6 flats per entrance) and very good maintained building. You can reach the apartment by stairs or elevator.

LAYOUT:

Entrance/hallway with meter cabinet and videophone, bedroom at the front of the apartment with access to the balcony (facing west), separate toilet with a sink, modern bathroom with a shower, bathtub and a sink, space with the washing machine and dryer, master bedroom at the rear of the apartment also with access to the balcony (2-nd balcony facing east), lounge area with an open kitchen with all built-in appliances as well as access to the balcony. On the ground floor is a separate storage space.

FEATURES:

- 2 bedrooms,
- immediately available,
- minimum rental periode 1 year,
- Modern fully equipped kitchen,
- REFURBISHED,
- FULLY FURNISHED,
- no SHARERS,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- the apartment is available from now,
- modern furniture.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl