U bent hier :

Slangenburg 79 * AMSTERDAM, Buitenveldert

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1963
Wijk  :  Buitenveldert
Ligging  :  Aan bosrand, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  107 m²
Externe bergruimte  :  9 m²
Inhoud  :  295 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  toilet, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
*ENGLISH PRESENTATION BELOW*
Licht en ruim gerenoveerd 4-kamerappartement van 107 m2, met LIFT, terras op het Zuiden en geweldig uitzicht op het Gijsbrecht van Aemstelpark direct vanuit de woonkamer en vanaf het terras. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, doorzon woonkamer, moderne open keuken, en een aparte berging op de begane grond.

De woning maakt deel uit van het goed onderhouden appartementencomplex Slangenburg en beschikt over een lift. Rustige ligging naast het park.

LIGGING
Gelegen op een goede locatie in Buitenveldert, Amsterdam Zuid, direct naast het Gijsbrecht van Aemstelpark,
Op loopafstand van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Het winkelcentrum heeft een divers aanbod, van speciaalzaken en verswinkels tot modewinkels en leuke restaurants. De XL Albert Heijn is geopend 7 dagen per week van 08.00 tot 22.00.

Het appartement ligt tevens vlakbij de Internationale scholen zoals the British School en de Amsterdam International Community School, AICS, en nabij Zuid-as en VU medisch centrum en Universiteit.

In de omgeving is veel groen zoals het fraaie Amstelpark en Amsterdamse bos.
Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein voor het complex. Een parkeervergunning is direct beschikbaar.
Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 5/51), en met de auto. De ring A-10 en Schiphol airport zijn snel te bereiken.

BEGANE GROND
Centrale entree, met electrische toegangsdeur, centrale hal en LIFT, en toegang naar de ruime berging (9 m2), op de begane grond. De berging is via een aparte entreedeur direct bereikbaar met de fiets.

EERSTE VERDIEPING
Entree apartment, ruime hal met garderobe, separaat toilet met fontein, aparte ruimte met wasmachine-aansluiting, electrische deuropener met videofunctie, vanuit de centrale hal toegang tot de badkamer, woonkamer en slaapkamers.

KEUKEN
Moderne open keuken van het merk TULP, compleet met Bosch inbouwapparatuur, zoals ijskast, drie laden vriezer en combi oven-magnetron en gaskookplaat en met een stille Bosch vaatwasser.

SLAAPKAMERS
In totaal beschikt het appartment over 3 slaapkamers.
2 slaapkamers waaronder de masterbedroom, liggen aan de achterzijde van het appartement grenzend aan het Gijsbrecht van Aemstelpark, beiden met een toegangsdeur naar het balkon op het Zuiden.
1 slaapkamer met inbouwkast ligt aan de voorzijde met aangrenzend balkon op het Noorden.

BADKAMER
Badkamer voorzien van inloopdouche met easydrain met en deuren, Modern witwastafelmeubel met schuifladen. 2e toilet, handdoekradiator en plafond met halogeen inbouwverlichting.

KENMERKEN
- Zeer ruim appartement, gebruiksoppervlakte 107 m2
- 3 ruime slaapkamers
- Moderne open keuken, merk Tulp, met Bosch inbouwapparatuur.
- Gerenoveerd in 2012
- Dubbel glas in het gehele appartement.
- Berging, 9 m2 op de begane grond.
- Zeer goed verzorgd gebouw, waarbij entree, trappenhuis en lift met veel zorg worden onderhouden.
- Uitstekende parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers.
- Parkeervergunning direct beschikbaar.
- Levering in overleg.

*ENGLISH*
Bright and spacious renovated 4-room apartment of 107 m2, with LIFT, South facing terrace and great views of the Gijsbrecht Aemstelpark directly from the living room and terrace. The house has three bedrooms, a spacious living room, modern kitchen, and a separate storage room on the ground floor.

The house is part of the well-maintained complex Slangenburg with an elevator, and located on a tranquil location next to the park.

LOCATION
Located in Buitenveldert, Amsterdam Zuid, right next to the Gijsbrecht of Aemstelpark,
Within walking distance of the Grand Gelderlandplein Mall. The mall has a diverse range of specialty stores and fresh stores to fashion boutiques and great restaurants. The XL Albert Heijn is open 7 days a week from 08.00 to 22.00.

The apartment is close to the international schools such as the British School and the Amsterdam International Community School, AICS, and close to the Zuid-as financial district, VU medical center and university.

Nearby are beautiful green areas such as the Amstelpark and Amsterdam forest.
Parking facilities are available in the parking lot for the complex. A parking permit is directly available.
The apartment is well served by public transport (tram 5/51), and easily reached by car.
The ring A-10 and Schiphol Airport are within easy reach.

LAY-OUT
GROUND FLOOR
Central entrance with electric entrance, central hall and LIFT, and access to the large storage room (9 m2), on the ground floor. The storage is directly accessible by bike,via a separate entrance door

FIRST FLOOR
Entrance apartment, central hallway, separate restroom with washbasin, separate area for washing machine and dryer. Electric door opener with video function, the central hall gives acces to the bathroom, living room and bedrooms.

KITCHEN
Modern kitchen, brand TULP, complete with Bosch appliances, including refrigerator, three drawer freezer and oven-microwave, gas hob and a quiet Bosch dishwasher.

BEDROOMS
In total the apartment has 3 bedrooms.
2 bedrooms including the master bedroom are located on the rear of the apartment adjacent to the Gijsbrecht of Aemstelpark, both with a door to the balcony on the South.
1 bedroom at the front with adjoining balcony on the North.

BATHROOM
Bathroom with shower with easy-drain with and glass doors, Modern wash basin with drawers. 2nd toilet, towel radiator and ceiling with recessed halogen lighting.

FEATURES
- Very spacious apartment, 107 m2.
- 3 large bedrooms.
- Modern kitchen, brand Tulip, with Bosch appliances.
- Renovated in 2012.
- Fully double glazed windows.
- Storage box, 9 m2, on the ground floor.
- Very well maintained building.
- Excellent parking for residents and visitors.
- Parking permit directly available.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl