U bent hier :

Stuyvesantstraat 15 - 17 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor-/bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  225 m²
Bouwjaar  :  1931-1944
Perceeloppervlakte  :  300 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Woonomgeving
BTW belast  :  ja
Omschrijving:
STUYVESANTSTRAAT 13HS EN 15HS
Op de begane grond aan de brede Stuyvesantstraat, bieden wij een prachtige turnkey gerenoveerde kantoorruimte aan, in een solide complex gelegen aan een rustige straat nabij de Kinkerstraat, de Kostverlorenvaart en Vondelpark. Deze vertrouwde buurt heeft zich ontwikkeld tot een aangename plek om te wonen en te werken.

DE BEDRIJFSRUIMTE
Volledig gerenoveerde bedrijfsruimte/kantoorruimte van ca. 157 m2 (met mogelijke uitbreiding van de Stuyvesantstraat 13 naar ca. 225 m2). De ruimte is geheel strak en licht afgewerkt, met veel lichtinval door grote nieuwe puien aan de achterzijde, waarbij de grote openslaande deuren aan de voorzijde hun grote glazen openingen terugkrijgen. Tevens wordt veel licht gecreëerd door de aanwezige daglichtkoepels in het dak. Er is een luxe keuken aanwezig voorzien van inbouwapparatuur en toilet met wastafel en douchegelegenheid. Het geheel is afgewerkt met een nette vloer. Voorzien van wandcontactdozen en data-aansluitpunten, zodat de ruimte op verschillende manieren kan worden ingericht. De grote openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot een strak bestrate buitenruimte op het zonnige westen. Het achterliggende gedeelte is opgedeeld in afzonderlijke compartimenten, waardoor rustige werkplekken zijn gecreëerd. Deze zijn onderling door openingen in de wand met elkaar verbonden, zodat de ruimtes ook als 1 geheel kunnen worden gebruikt. Door de royale lichtinval, leent de ruimte zich uitstekend voor ondernemingen in de creatieve sector, danwel kantoorfuncties.

De ruimte op de Stuyvesantstraat 13 komt beschikbaar en bedraagt 69 m2. Dit betreft een casco ruimte die desgewenst nog afgebouwd kan worden (huurprijs casco staat €150,- per m2 per jaar, afgebouwd circa €190,- per m2 per jaar).

OMGEVING
De buurt wordt gekenmerkt door een prettig en rustig woon- werkklimaat. Kortom een goede stek voor fijn werken en toch centraal voor de ligging.

BEREIKBAARHEID
De locatie heeft een zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen. De bedrijfsruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer, diverse tramlijnen en stadsbussen bevinden zich op loopafstand, waardoor u tevens binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam bent.

HUURPRIJS
Stuyvesantstraat 15: € 181,-- per m2/jr excl. BTW (turnkey staat).
Stuyvesantstraat 13: € 150,-- per m2/jr excl. BTW (casco staat).
Stuyvesantstraat 13: € 190,-- per m2/jr excl. BTW (turnkey staat).

Stuyvesantstraat 15:€ 2.375,-- per maand excl. BTW (turnkey staat).

Totaal Stuyvesantstraat 13 en 15: € 3.230,-- per maand excl. BTW (deels in turnkey staat).
Totaal Stuyvesantstraat 13 en 15: € 3.460,-- per maand excl. BTW (turnkey staat).

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Eigen aansluitingen nutsvoorzieningen. Indien gewenst kan er tussen partijen een nog nader overeen te komen leveringen en diensten pakket worden samengesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur (en servicekosten) vermeerderd met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers, reeks CPI alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het CBS.

BESCHIKBAAR
Per direct.

OPLEVERING
Het gehuurde is volledig gerenoveerd en wordt opgeleverd met een nieuw bestrate tuin en een nieuwe houten schutting. De eventuele uitbreiding met Stuyvesantstraat 13hs kan worden opgeleverd in huidige, casco staat of volledig gerenoveerd, turnkey.

BESTEMMING
Kantoor / Bedrijfsruimte / Maatschappelijk.

PARKEREN
Goede parkeermogelijkheden op openbaar terrein (betaald parkeren) en voorzien van een eigen inrit. Er is momenteel geen wachtlijst indien een parkeervergunning aangevraagd wordt.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het pand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl