U bent hier :

Stuyvesantstraat 15 - 17 AMSTERDAM

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort object  :  Kantoorruimte
Type  :  Kantoor-/bedrijfsruimte
Nevenbestemming  :  Bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Opp kantoorruimte  :  88 m²
Bouwjaar  :  1931-1944
Perceeloppervlakte  :  300 m²
Ligging  :  Stadscentrum / dorpskern, Woonomgeving
BTW belast  :  ja
Omschrijving:
ALGEMEEN

STUYVESANTSTRAAT 17HS
Op de begane grond aan de brede Stuyvesantstraat, bieden wij een bedrijfsruimte aan, in een solide complex gelegen aan een rustige straat nabij de Kinkerstraat, de Kostverlorenvaart en Vondelpark.

Peter Stuyvesant leefde van 1610 tot 1672 en hij was Nederlands koloniaal bestuurder van het gebied wat thans "New York" heet. Daarvoor heeft hij als gouverneur op de huidige Nederlandse Antillen opgetreden vanuit de West Indische Compagnie. Deze vertrouwde buurt heeft zich ontwikkeld tot een aangename plek om te wonen en te werken.

DE BEDRIJFSRUIMTE
Volledig gerenoveerde bedrijfsruimte/kantoorruimte van ca. 88 m2. De ruimte is geheel strak en licht afgewerkt, met veel lichtinval door grote nieuwe puien aan de achterzijde, waarbij de grote openslaande deuren aan de voorzijde hun grote glazen openingen terugkrijgen. Tevens wordt veel licht gecreëerd door de aanwezige daglichtkoepels in het dak. Er is een luxe keuken aanwezig voorzien van inbouwapparatuur en tevens een net ingericht toilet met wastafel en douchegelegenheid. Het geheel is afgewerkt met een nette afgewerkte vloer.

Het geheel is voorzien van vele wandcontactdozen en data-aansluitpunten, zodat de ruimte op verschillende manieren kan worden ingericht. De grote openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot een strak bestrate buitenruimte op het zonnige westen.
Door de royale lichtinval, leent de ruimte zich uitstekend voor ondernemingen in de creatieve sector, danwel kantoorfuncties, waarbij veelal binnen wordt gewerkt. Door alle aanwezige voorzieningen, is het tevens mogelijk voor langere periode in de ruimte verblijven.

OMGEVING
De brede Stuyvesantstraat is een rustige straat nabij de Kinkerstraat, de Kostverlorenvaart en Vondelpark. Er is in voldoende mate (betaalde) parkeerruimte beschikbaar.

De buurt wordt gekenmerkt door een prettig en rustig woon- werkklimaat. Er zijn eetcafés, restaurantjes en winkels op loopafstand en ook het Vondelpark is niet ver weg. Kortom een goede stek voor fijn werken en toch centraal voor de ligging.

BEREIKBAARHEID
De locatie heeft een zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen. Met 5 minuten zit u op de ring A-10 en de A-4 richting Den Haag. De bedrijfsruimte is goed te bereiken met het openbaar vervoer, diverse tramlijnen en stadsbussen bevinden zich op loopafstand, waardoor u tevens binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam bent.

HUURPRIJS
Maandhuur Stuyvesantstraat 17hs bedraagt: € 1.395,-- exclusief BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn is in overleg, gewenst is vijf jaar met vijf optiejaren, met een opzegtermijn één jaar. Kortere periodes zijn uiteraard bespreekbaar. Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Eigen aansluitingen nutsvoorzieningen. Indien gewenst kan er tussen partijen een nog nader overeen te komen leveringen en diensten pakket worden samengesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur (en servicekosten) vermeerderd met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers, reeks CPI alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BESCHIKBAAR
Per 15 februari 2015, de uitbreiding en renovatie worden momenteel gerealiseerd.

OPLEVERING
Het gehuurde zal volledig gerenoveerd worden opgeleverd met een nieuw bestrate tuin en een nieuwe houten schutting.

BESTEMMING
Kantoor / Bedrijfsruimte / Maatschappelijk.

PARKEREN
Goede parkeermogelijkheden op openbaar terrein (betaald parkeren) en voorzien van een eigen inrit. Er is momenteel geen wachtlijst indien een parkeervergunning aangevraagd wordt.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het pand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Frank Nieste
Tel: 06-14788142
Email: frank@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl