U bent hier :

Van Boshuizenstraat 519 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  bovenwoning
Bouwtype  :  bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 100 p/m
Bouwjaar  :  vanaf 1960 t/m 1970
Wijk  :  Buitenveldert-West
Ligging  :  In woonwijk, open ligging
Woonoppervlakte  :  75 m²
Inhoud  :  185 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATABNV
Overig parkeren  :  betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Omschrijving:
VAN BOSHUIZENSTRAAT 519 te AMSTERDAM

Wij bieden te huur aan in een kleinschalig appartementencomplex een 3-kamer hoekappartement van circa 75 m2 met 2 balkons gelegen op de 5e verdieping. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree en lift.

De woning is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Amstelpark en het Amstelpark. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Via de afgesloten centrale entree komt u binnen. Het appartement is bereikbaar via de lift of het trappenhuis.

Indeling appartement: entree/hal met videofoon, garderobe, toilet met fontein, zeer royale woonkamer met erker en toegang tot het balkon, dichte moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot het 2e balkon, 2 slaapkamers waarvan 1 met directe toegang tot de badkamer, badkamer is voorzien van douche, wastafel en een wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte circa 75 m2,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- geen groepsbewoning,
- oplevering/aanvaarding in overleg,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- voorschot stookkosten is EURO 100,-- per maand.

ENGLISH SUMMARY

VAN BOSHUIZENSTRAAT 519 in AMSTERDAM

Bright and spacious 3-room (2 bedrooms) apartment of approximately 75 m2 on the 5-th floor located in Amsterdam-Buitenveldert close to the shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 3-rd floor of a fine and very good maintained complex with LIFT, east facing balcony and great views. The apartment has 2 bedrooms, a spacious living room, kitchen, a bathroom and a separate storage room on the ground floor.

LAYOUT:

Entrance/hallway, 2 bedrooms (one of the rooms has direct access to the bathroom), bathroom with shower, sink and connection for the washing machine, separate toilet with sink, modern kitchen with built-in appliances and access to a second balcony, spacious living area (L-shape) also with access to a balcony.

FEATURES:

- 2 bedrooms,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- very spacious apartment, 75 m2
- fully furnished,
- no fee for broker by tenant,
- fully double glazed windows,
- no sharers,
- excellent parking for residents and visitors (permit holders),
- parking permit directly available,
- available directly, for at least 1 year,
- advanced payment for heating is EURO 100,-- per month.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl