U bent hier :

Van Boshuizenstraat 609 AMSTERDAM, Buitenveldert

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 149 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Wijk  :  Buitenveldert
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  149 p/mnd
Woonoppervlakte  :  43 m²
Externe bergruimte  :  4 m²
Inhoud  :  157 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Omschrijving:
Leuk en licht 2-kamer appartement van circa 43 m2 gelegen op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementen complex genaamd "Jacob van Campen". De woning beschikt over een balkon op het westen met vrij uitzicht en een aparte berging op de begane grond. De woning is gelegen in het zuiden van stadsdeel Buitenveldert tussen het Amsterdamse Bos en het Amstelpark op loopafstand van de Kalfjeslaan. Goede openbaar vervoer voorzieningen in de directe omgeving (tram 5 en metro/sneltram 51 alsmede diverse busverbindingen) en de stations Zuid/WTC en RAI. Goede ligging tov diverse uitvalswegen (Ring A-10 s-108, s-109 en Schiphol) . Goed en gevarieerd winkel aanbod in de buurt aanwezig (winkelcentrum "Gelderlandplein", winkelcentrum Rooswijck en diverse buurtwinkels aan de Kastelenstraat, A.J. Ernststraat en Buitenveldertselaan). De Vrije Universiteit en het VU ziekenhuis zijn ook in de buurt gelegen.

Verzorgde entrée met lift. Met de lift of via het trappenhuis komt u op de 3e verdieping.

Indeling appartement: entrée, meterkast, lichte woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De wasmachine aansluiting bevindt zich in de keuken. Vanuit de woonkamer is de royale slaapkamer bereikbaar. De slaapkamer grenst aan het balkon. De naast de slaapkamer gelegen badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De badkamer is zowel via de hal als via de slaapkamer te bereiken. Op de begane grond van het gebouw is nog een aparte berging van circa 4 m2.

Bijzonderheden:

- maandelijkse bijdrage aan de VVE is EURO 149,-- inclusief een voorschot op de stookkosten,
- de woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas,
- verkoper beschikt over een energielabel,
- oplevering/aanvaarding: in overleg,
- ideale starterswoning,
- parkeervergunning direct verkrijgbaar. geen wachttijd.

ENGLISH TRANSLATION

A nice and bright 2 room apartment of approximately 43 m2 on the 3-rd floor with a balcony (faced west) in a small apartment building on the Van Boshuizenstraat close to the metro and tram stop (tram 5 and 51 to Amsterdam Central Station) as well as local stores in the southern part of Amsterdam (Buitenveldert area) next to Amstelveen. Buitenveldert has a lot to offer. You find the free university here, the hospital, modern shopping mall "Gelderlandplein", lots of schools, het Amsterdamse Bos, Amstelpark and much more. You can park on the street with a permit system, for which there is currently no waiting time.

Lay out:

Entrance on the 3-rd floor via the elevator or stairs. Hall with meter box and coat rack, living room with an open kitchen. The open kitchen is equipped with some built in equipment like a stove, extractor, oven and fridge. The connection for the washing machine is also in the kitchen. Next to the living room is the spacious bedroom and acces to the balcony (faced west) as well as the bathroom. The bathroom has a shower, toilet and sink and is in good condition. At the ground floor you find a storage room of about 4 m2.


Details:

• About 43 m² living space in line with the measurement 2580 instruction,
• Active VVE (owners association), with among other things a Multiple year maintenance plan. Recently the hall way and elevator has been renewed,
• Service costs 149,00 euro a month, including an advance payment for heating costs,
• Double glazing,
• Delivery in consultation.
• Energy Performance Certificate available.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl