U bent hier :

Van Oldenbarneveldtstraat 18 I AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  72 m²
Inpandige ruimte  :  17 m²
Inhoud  :  225 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Omschrijving:
HEDEN 11 april verkocht bij INSCHRIJVING

LIGGING
Het Van Oldenbarneveldtstraat ligt in het hart van de Frederik Hendrikbuurt grenzend aan de bruisende Jordaan. Ideaal voor wie vlakbij het centrum wil wonen. Hier vindt men een diversiteit aan uitgaansgelegenheden, terrasjes en winkels, denk hierbij aan de geliefde "Negen Straatjes". Ook de Westergasfabriek, de Westermarkt, het Marnixbad zijn op loopafstand. Kortom alles binnen handbereik. Tramlijnen 3 en 10 verbinden de buurt met de rest van de stad. De ring A-10 is goed bereikbaar.

INDELING
Royaal appartement op de eerste etage van circa 72 m2 met een zolderkamer van circa 17 m2.

Huidige indeling, aan de voorzijde ligt de slaapkamer, ruime zitkamer met en-suite, en een tussenkamer. De tussenwand kan eenvoudig worden weggehaald worden waardoor er een grote woonruimte ontstaat. Aan de achterzijde is de keuken met badkamer gesitueerd. Ruime zolderkamer (logeerkamer) met uitzicht op de Westertoren. Dit appartement behoeft intern modernisering, dus een kans om na verbouw naar eigen wensen hier heerlijk te kunnen gaan wonen.

KENMERKEN:
- Eigen grond
- Kleine actieve VVE
- Service kosten 50,- per maand
- Buitenschilderwerk achterzijde in 2012 uitgevoerd
- Nieuwe meterkast met 3 groepen voorzien van aardlek
- Verwarming middels NOBEL kachels
- Warm water middels Intergas HR ketel 2009
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl