U bent hier :

Van Slingelandtstraat 6 AMSTERDAM

Deze woning is onder bod
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder bod
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Bedrijventerrein
Woonoppervlakte  :  150 m²
Inhoud  :  450 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Overige ruimte  :  balkon, hal, wasruimte
Omschrijving:
ALGEMEEN
Lichte en zeer ruime bedrijfswoning op de eerste verdieping van ca. 150 m2 op eigen grond in Amsterdam West op bedrijventerrein met diverse voorzieningen, centraal gelegen nabij het Westerpark tussen Centrale Groothandelsmarkt en Staatsliedenbuurt.

INDELING
Entree op de begane grond, hal en trap naar de eerste verdieping. Hal op de eerste verdieping naar twee ruime slaapkamers aan de voorzijde met beide toegang tot het balkon op het westen over de volle breedte van de woning. Badkamer met ligbad en separate douche en twee wastafels. In het midden van de woning en werkruimte en ruime derde slaapkamer. Woonkamer met open haard en half open keuken en toegang tot het balkon op het oosten aan de achterzijde, eveneens over de volle breedte.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is goed. Parkeren(betaald) op de openbare weg.

BESTEMMING (peildatum 14-10-2021)
De publiekrechtelijke bestemming is o.a bedrijfswoning, waaronder wordt verstaan een woning die een functionele binding heeft met het bedrijf, de instelling of de inrichting, ten behoeve van beheer van en/of toezicht op het bedrijf, de instelling of de inrichting.

HUUR EN GEBRUIK
De Van Slingelandtstraat 6-1 wordt geheel vrij van huur en gebruik opgeleverd.

(OP)LEVERING
Het pand wordt in huidige staat vrij van huur en gebruik opgeleverd.

BOUWKUNDIGE STAAT
Koper wordt verondersteld en in de gelegenheid gesteld zich met de vereiste deskundigheid in voldoende mate te vergewissen van de staat van het object.

MILIEU INFORMATIE
Volgens ingewonnen informatie bij het bodemloket is er geen bezwarende informatie bekend m.b.t. verontreiniging op locatie. Er is geen bodemonderzoek uitgevoerd. Zie voor meer informatie www.bodemloket.nl

Er is geen asbestrapportage uitgevoerd. In de panelen aan de voor- en achterzijde zijn asbest houdende isolatieplaten verwerkt.

ZAKELIJKE LASTEN (2020)
- OZB eigenaar 752,34
- Rioolrecht 138,33
- Waterschapslasten 338,00
- Overige lasten pro memorie.

VRAAGPRIJS
Van Slingelandtstraat 595.000,- kosten koper.

WAARBORGSOM
10%, te voldoen binnen 21 dagen na ondertekening koopovereenkomst.

EIGENDOMSOVERDRACHT
Nader overeen te komen.

BIJZONDERHEDEN
De oprichting van de Vereniging van Eigenaren vindt thans plaats door Mol Notariaat.
Koper wordt geacht bekend te zijn met en zelf onderzoek te verrichten naar de bouwkundige toestand en eventuele wijzigingsmogelijkheden van het onderhavige object. Voor nadere informatie omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij naar www.ruimtelijkeplannen.nl

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van gevolmachtigden. Verkoper houdt zich uitdrukkelijk het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de algemene voorwaarden NVM.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl