U bent hier :

Voltaplein 49 - 1 Amsterdam, Watergraafsmeer

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Wijk  :  Watergraafsmeer
Ligging  :  Aan park, aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  90 p/mnd
Woonoppervlakte  :  102 m²
Inhoud  :  353 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
Op een van de mooiste plekken in de Watergraafsmeer aan het groene Voltaplein ligt dit lichte dubbel bovenhuis met eigen opgang en mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras. De ruime woning, 102 m2, bestaat uit 2 verdiepingen, met 4 slaapkamers, met openslaande deuren naar de balkons aan de achterzijde. Aan de voorzijde heeft u een prachtig en vrij uitzicht op het lommerijke plein, een oase van rust.

LOCATIE
Gelegen op een fantastische plek in de Watergraafsmeer, aan een groen en rustig plein in een gewilde woonbuurt. Met diverse scholen en sportaccommodaties in de omgeving, nabij park Frankendael en het Flevopark. Met een ruim aanbod van restaurants en winkels in de directe omgeving, bijvoorbeeld op de Linneausparkweg en Oostpoort. Nabij openbaar vervoer (Science park station) en goed bereikbaar met de auto, de ring A-10 is snel bereikt

INDELING
EERSTE VERDIEPING – woonkamer en suite
Via de eigen voordeur en trap bereikt u de woonverdieping van het appartement op de eerste étage. De L- vormige woonkamer biedt een fraai uitzicht op het groene plein aan de voorzijde. De en suite sluit de woonkamer af van eetkamer aan de achterzijde, met dubbele openslaande deuren naar het balkon, met uitzicht over de groene en rustige binnentuinen.

KEUKEN
Op de eerste verdieping aan de achterzijde treft u de dichte keuken, voorzien van inbouwapparatuur en gaskooktoestel. Een deur geeft toegang tot het balkon aan de achterzijde. Op beide verdiepingen is een apart toilet beschikbaar.

TWEEDE VERDIEPING - slaapkamers
Via de trap komt u op de slaapverdieping met de hoofdslaapkamer aan de achterzijde, met dubbele openslaande deuren naar het balkon op het oosten. De aangrenzende kamer aan de achterzijde. wordt nu gebruikt als werkruimte. Aan de voorzijde 2 slaapkamers,, bijzonder praktisch door de dakkapel. Centraal in het midden, grenzen aan de overloop ligt de badkamer ligbad en wastafel.

KENMERKEN
- Dubbel bovenhuis op een toplocatie
- Vrij uitzicht over het Voltaplein
- Eigen opgang, veel licht, groen en rust.
- 2 balkons aan de achterzijde met uitzicht op de binnentuinen
- Fraaie details zoals glas in lood ramen en lambrisering in de vertrekken
- Erfpacht afgekocht voor het huidige tijdvak tot en met 31-03-2054
- Registratie voor overstap eeuwigdurende erfpacht met gunstige voorwaarden heeft plaatsgevonden
- Datum levering in overleg / vanaf eind mei 2020.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl