U bent hier :

Westelijk Halfrond 477 Amstelveen, Kostverloren

Deze woning is onlangs door ons verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 200 p/m
Bouwjaar  :  1967
Wijk  :  Kostverloren
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  144 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  439 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
*TURN KEY large apartment – SPECTACULAR VIEW– 3 BEDROOMS – LIFT and STORAGE - ENGLISH text below*

Ruim opgezet en gerenoveerd appartement van 144 m2 met 3 slaapkamers in Amstelveen Noord met een goede verbinding naar Amsterdam station Zuid. Fraai en licht appartement op de 13e verdieping met een luxe ruime badkamer en moderne keuken. Balkons aan zowel de voor als achterzijde. Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich een aparte berging. ONGEMEUBILEERD.

LIGGING
Het appartement ligt in de woonwijk Kostverloren, welke is gelegen in het noorden van Amstelveen en ruim
is opgezet met veel groenvoorzieningen. Het appartement heeft een centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen. Tram op loopafstand voor een snelle verbinding naar Station Zuid, de Zuidas, en het centrum van Amstelveen. Ook diverse winkelcentra zoals Kostverlorenhof, Bankrashof en het stadshart van Amstelveen liggen in de directe omgeving.

INDELING
Het appartement bevindt zich op de 13e verdieping van het complex. Zeer ruime entreehal welke doorloopt in een riante en lichte woonkamer die is voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur. De hal geeft toegang tot twee slaapkamers, een separaat toilet, een aparte ruimte met wasmachine en droger, en een luxe badkamer met tweede toilet, dubbele wasbak, bad en inloopdouche. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de derde slaapkamer, en aan de voor- en achterzijde riante balkons. Op de eerste verdieping van het complex bevindt zich een aparte berging.

BIJZONDERHEDEN
- Ruim en licht appartement
- Woonoppervlakte 144 m2 op de 13e verdieping
- Moderne badkamer, luxe keuken met inbouwapparatuur
- Drie slaapkamers
- Aparte berging op de 1e verdieping van het complex
- Het appartement is recent gerenoveerd
- Twee balkons
- Lift
- Ongemeubileerd

ENGLISH
Light and bright apartment on the 13th floor with a luxury bathroom and modern kitchen. The spacious and refurbished apartment with a floorspace of 144 m2 with 3 bedrooms in Amstelveen North has a perfect connection to Amsterdam. Public transport is only 100 meter from the apartment. The apartment has balconies on both sides with electric sunscreens. The apartment has a separate storage room on the first floor of the building. UNFURNISHED.

LOCATION
The apartment is located in the neighbourhood Kostverloren, an open and green area in the north of Amstelveen, and easy accessible, both by public transport and car. Tram 5 (high speed connection) is only 100 meter from the apartment. Also a variety of shops, among which shoppingcenter Kostverlorenhof, Bankrashof and the cityhart of Amstelveen are close by.

LAYOUT
The apartment is located on the 13th floor of the building. Spacious entrance hall which gives access to two bedrooms, a separate toilet, the laundry room with washing machine and dryer, and the luxury bathroom with second toilet, double sink, bathtub and walk-in shower. Also the spacious and light living room with modern open kitchen with built-in appliances. At the end of the living room is the entrance to a 3rd spacious bedroom and the two balconies. Separate storage room on the first floor of the building.

MAIN FEATURES
- Spacious and light apartment
- Floorspace 144 m2 on the 13th floor
- Luxury bathroom, modern kitchen with built in appliances
- 3 bedrooms
- Separate storage room on the 1st floor of the building
- The apartment has been recently renovated
- Two balconies
- Elevator
- Unfurnished
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Theo Vermue
Tel: 0621232877
Email: theo@bnvmakelaars.nl

AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl