U bent hier :

Wildenborch 16 AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 172 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
VVE bijdrage  :  172.00 p/mnd
Woonoppervlakte  :  132 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  404 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Overige ruimte  :  balkon, berging, gang, hal, toilet
Omschrijving:
WILDENBORCH 16 te AMSTERDAM

Licht en ruim gerenoveerd 4-kamerappartement van 132 m2 gelegen op de 2e verdieping, met LIFT, 2 balkons en een geweldig uitzicht op de binnentuin. De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers, een grote doorzon woonkamer, keuken, 2 badkamers en een aparte berging op de begane grond. De woning maakt deel uit van het goed onderhouden appartementencomplex. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom/videofoon-installatie en lift.

Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" en diverse buurtwinkels, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Indeling appartement:

Entree/royale hal met meterkast, slaapkamer met 2 inbouwkasten aan de voorzijde, apart toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel, 2 slaapkamers aan de achterzijde, beiden met vaste kasten. 2e badkamer te bereiken via 1 van de slaapkamers aan de achterzijde. Deze badkamer is voorzien van een 2e toilet, wastafel en een ligbad. Keuken met toegang tot een balkon. Royale doorzond woonkamer met toegang tot een lekker balkon (zuidwest ligging) aan de achterzijde. Separate berging op de begane grond.

Bijzonderheden:

- Zeer ruim appartement van 132 m2 woonoppervlakte,
- BESCHIKBAAR VOOR MAXIMAAL 18 MAANDEN,
- 3 ruime slaapkamers,
- Niet gemeubileerd, gestoffeerde verhuur,
- Direct beschikbaar,
- Geen woningdelers ,
- Dubbel glas door het gehele appartement,
- Aparte berging op de begane grond,
- Uitstekende parkeergelegenheid voor de deur zowel voor bewoners als bezoekers,
- Parkeervergunning direct beschikbaar,
- Voorschot stookkosten/warm water circa EURO 172,-- per maand.

ENGLISH SUMMARY

WILDENBORCH 16 in AMSTERDAM

Bright and spacious 4-room (3 bedrooms) apartment of 132 m2 on the 2-nd floor located in Amsterdam-Buitenveldert close to the shopping centre " Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 1-st floor of a fine and very good maintained complex with LIFT, west facing terrace and great views. The apartment has three bedrooms, a spacious living room, kitchen, 2 bathrooms and a separate storage room on the ground floor.

LAYOUT:

Entrance/hallway, 3 bedrooms (1 in the front and 2 at the rear), 2 bathrooms, kitchen with access to a balcony, separate toilet, spacious living area with access to the second balcony and a separate storage on the ground floor.

FEATURES:

- 3 bedrooms,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- the apartment is available per direct for max. 18 months,
- no sharers,
- very spacious apartment, 132 m2
- non furnished,
- no fee for broker by tenant,
- fully double glazed windows,
- storage space seperately on the ground floor,
- very well maintained building
- excellent parking for residents and visitors
- parking permit directly available
- available directly,
- advanced payment for heating and hot water EURO 172,-- per month.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Arent Janszoon Ernststr 189, 1083 GV AMSTERDAM
Telefoon: 020-7371786
Fax: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: www.bnvmakelaars.nl