U bent hier :

Wildenborch 41 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1960-1970
Ligging  :  Aan bosrand, aan park, beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  57 m²
Externe bergruimte  :  6 m²
Inhoud  :  150 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren;parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Wildenborch 41 te Amsterdam

Wij bieden te huur aan in een kleinschalig appartementencomplex een volledig gerenoveerd 3-kamer appartement (2 slaapkamers) van circa 57 m2 op de tweede verdieping met een balkon op het westen en vrij uitzicht. Op de begane grond van het gebouw is nog een eigen berging aanwezig. Het appartement is gelegen in Amsterdam-Buitenveldert op loopafstand van winkelcentrum "Gelderlandplein" en Station Zuid/WTC. Het appartementencomplex is voorzien van een afgesloten entree met intercom/videofoon-installatie en lift.

Diverse buurtwinkelcentra, het Amsterdamse Bos, Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark bevinden zich op loopafstand. Goede ontsluiting t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4,Ring A-10). Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. Parkeren voor de deur middels parkeervergunning (geen wachttijd).

Indeling appartement:

Entree/royale hal met meterkast en garderobe, toilet (zwevend) met fontein, slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het balkon. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar. De badkamer is voorzien van een aparte douche, ligbad en een extra brede wastafel, royale 2e slaapkamer aan de achterzijde. Vanuit deze kamer is er eveneens toegang tot de badkamer. Woonkamer met luxe open keuken (L-vormig) voorzien van alle inbouwapparatuur. De woonkamer heeft grote schuiframen met dubbel glas. Aparte berging in de onderbouw van het gebouw.

Bijzonderheden:

- uitstekende parkeergelegenheid voor de deur,
- kleinschalig van opzet met uitzicht op plantsoen,
- geheel voorzien van dubbele beglazing,
- slechts 6 appartementen per entree!!!
- lift aanwezig,
- de woning is geheel gerenoveerd en wordt volledig gemeubileerd te huur aangeboden,
- geen groepsbewoning,
- minimale huurperiode 1 jaar,
- voorbehoud goedkeuring verhuurder,
- huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv/internet,
- voorschot stookkosten en warm water EURO 75,-- per maand, servicekosten EURO 15,-- per maand.

ENGLISH SUMMARY

Wildenborch 41 in Amsterdam

Spacious, REFURBISHED and fully furnished 3-room (2 bedrooms) apartment of 57 m2 on the 2-nd floor located in Amsterdam-Buitenveldert next to the Gijsbrecht van Aemstelpark on walking distance of the shopping mall "Gelderlandplein", public transport and WTC-area (Zuidas) on walking distance. The apartment is situated on the 2-nd floor of a fine, small (6 flats per entrance) and very good maintained building. You can reach the apartment by stairs or elevator.

LAYOUT:

Entrance/hallway with meter cabinet and videophone, bedroom at the front of the apartment with access to the balcony (facing west), separate toilet with a sink, modern bathroom with a shower, bathtub and a sink, space with the washing machine and dryer, master bedroom at the rear of the apartment also with access to the balcony (2-nd balcony facing east), lounge area with an open kitchen with all built-in appliances as well as access to the balcony. On the ground floor is a separate storage space.

FEATURES:

- 2 bedrooms,
- Modern fully equipped kitchen,
- REFURBISHED,
- FULLY FURNISHED,
- tenancy agreements subject to owner's consent,
- the apartment is available from now,
- modern furniture,
- the rent-rice is exclusive of all utilities (gas, water, electricity, tv and internet),
- advanced payment for heating and hot water is EURO 75,-- per month and is not included in the rent-rice. The servicecharges of EURO 15,-- are also not included.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl