U bent hier :

Wolbrantskerkweg 159 B AMSTERDAM

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 89 p/m
Bouwjaar  :  2008
Ligging  :  Aan vaarwater, vrij uitzicht, in woonwijk, aan park, aan water
Woonoppervlakte  :  55 m²
Inhoud  :  125 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  balkon, hal, toilet
Omschrijving:
Wolbrantskerkweg 159 B
Gelegen in een van de mooiste nieuwe projecten in Osdorp. Het is een fantastisch gesitueerd, ruim en prachtig afgewerkt APPARTEMENT van 55 m2. In het stadsdeel Osdorp in de afgelopen jaren hard gewerkt aan de stadsvernieuwing en in de directe omgeving heeft veel sloop/nieuwbouw plaatsgevonden. Het appartement is gelegen recht tegenover Stadspark Osdorp.

Indeling:
Via de lift komt u op de tweede etage. Aan het einde van de galerij (welke uitkijkt op de binnentuin)bevindt zich de voordeur van het appartement. Aan de linkerzijde van de hal zijn de meterkast, de stadsverwarming, de toilet met fonteintje en de ruime inpandige berging gelegen.
De slaapkamer heeft een directe verbinding met de badkamer die voorzien is van een douche en wastafel. De zeer royale woon- en eetkamer met openkeuken is direct aan het balkon gelegen, op het zuiden. De moderne witte L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, zoals een 4 pits elektrische kookplaat, RVS afzuigkap, koel/vries combinatie en een vaatwasser.

Ligging:
De centrale ligging zorgt voor een optimaal woongenot. Openbaar vervoer treft u in de directe omgeving aan, tram lijn 17 en bus 19 en 63 stoppen voor de deur. Uw dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand gelegen o.a. in Tussenmeer. Het grootwinkelcentrum Osdorperplein is op nog geen 5 minuten afstand met de fiets te bereiken. Het Osdorperplein heeft een grote diversiteit aan winkels met onder andere een Albert Heijn XL, Dirk van den Broek, C&A, Hema, ANWB-winkel, bakkers en drogisterijen. winkelcentrum Osdorpplein. Het appartement is goed bereikbaar met eigen vervoer (de Ring/rijksweg A-10 en afslag S106 of S107) en parkeren op de openbare weg is mogelijk.

Bezichtigen kunnen ook in de avond en in het weekend!!

BIJZONDERHEDEN:
- Oplevering per direct.
- 55 m2 woonoppervlakte.
- 9,5 m2 balkon op het Zuiden.
- Servicekosten 88,89 per maand.
- Actieve VVE, administratie via N.V. bank voor de Bouwnijverheid.
- Vaste notaris Bleekemolen.
-erfpacht afgekocht tot 15 maart 2058
- Erfpacht voorwaarden 2000.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: B.van den Biggelaar
Tel: 020 737 1786
EMail: boudewijn@bnvmakelaars.nl


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl