Verhuurd

Gustav Mahlerlaan 557 D Amsterdam

Omschrijving

Gustav Mahlerlaan 557-D te Amsterdam

Wij bieden te huur aan een spectaculair en modern onderhouden 3-kamer-appartement van circa 78 m2 op de zestiende verdieping in wooncomplex Intermezzo (opgeleverd in 2017) met een heerlijk balkon en 2 slaapkamers. Optioneel is er een parkeerplaats te huur voor EURO 350,– per maand extra. Intermezzo is een schitterend gebouw middenin in het bruisende hart van de Zuid-as. Het luxe wooncomplex is in 2017 opgeleverd en is luxe afgewerkt.

Indeling appartement: met één van de liften komt u op de zestiende verdieping.

Entree, toilet met fontein, badkamer voorzien van een ligbad, aparte inloopdouche, wastafel met wastafelmeubel en een 2e toilet. 2 slaapkamers met mooie grote ramen en veel daglichttoetreding. Zeer lichte woonkamer met open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Aparte ruimte met de warmtepomp en de wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heeft u spectaculair uitzicht over de stad en de Zuidas.

De woning is volledig voorzien van vloerverwarming, die op warme zomerdagen met één druk op de knop in een aangenaam koelsysteem verandert.

De locatie De Zuidas is een dynamisch stedelijk gebied met steeds meer woningen en voorzieningen, zoals winkels, scholen, horeca, sportclubs en voor uw dagelijkse boodschappen neemt u de lift naar de in het gebouw gelegen Albert Heijn. Het NS station Zuid/WTC is op loopafstand. Met de auto bent u in een paar minuten op de Ringweg A-10 via afslag S-108 en S-109. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en fiets.

Bijzonderheden:

– 2 maanden borg,
– Gestoffeerd/gemeubileerd,
– Beschikbaar per 1 september 2022,
– Tijdelijk contract van maximaal 2 jaar,
– Woonoppervlakte circa 78 m²,
– Lekker balkon,
– Fantastische locatie in een schitterend gebouw met magnifiek uitzicht,
– Gemeenschappelijke fietsenstalling,
– Optioneel is er een parkeerplaats te huur voor EURO 350,– per maand,
– Er is een huismeester aanwezig verdeeld over 6 dagen,
– Pakketservice,
– Geen woningdelers,
– Goedkeuring voorbehoud verhuurder,
– Inpandige parkeerplaats te huur voor € 350,00 per maand
– De huurprijs is exclusief kosten van gebruik elektriciteit, verwarming, water, internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

ENGLISH SUMMARY

Gustav Mahlerlaan 557-D in Amsterdam

We offer for rent a spectacular and modern maintained 3-room apartment of approximately 78 m2 on the sixteenth floor in the residential complex Intermezzo (completed in 2017) with a lovely balcony and 2 bedrooms. Optionally there is a parking space for rent for EURO 350,– per month extra. Intermezzo is a beautiful building in the middle of the bustling heart of the Zuidas. The luxury residential complex was completed in 2017 and has a luxurious finish.

Layout apartment: one of the elevators takes you to the sixteenth floor.

Entrance, toilet with fountain, bathroom with a bath, separate walk-in shower, washbasin with washbasin and a 2nd toilet. 2 bedrooms with beautiful large windows and lots of daylight. Very bright living room with open kitchen with all appliances. Separate room with the heat pump and the washing machine connection. From the living room you have a spectacular view over the city and the Zuidas.

The apartment is fully equipped with underfloor heating, which turns into a pleasant cooling system at the touch of a button on hot summer days.

The location De Zuidas is a dynamic urban area with more and more homes and facilities, such as shops, schools, restaurants, sports clubs and for your daily shopping you can take the elevator to the Albert Heijn located in the building. The South/WTC railway station is within walking distance. You can reach the A-10 ring road in a few minutes by car via exit S-108 and S-109. Easily accessible by public transport and by car and bicycle.

Particularities:

– 2 months deposit,
– Upholstered/furnished,
– Available from September 1, 2022,
– Temporary contract of maximum 2 years,
– Living area approximately 78 m²,
– Nice balcony,
– Fantastic location in a beautiful building with magnificent views,
– Common bicycle shed,
– Optionally there is a parking space for rent for EURO 350,– per month,
– There is a caretaker present spread over 6 days,
– Parcel service,
– No home sharers,
– Approval subject to landlord,
– Indoor parking space for rent for € 350.00 per month
– The rent is exclusive of costs for use of electricity, heating, water, internet and municipal residents’ taxes.

Disclaimer

Deze informatie is door BNV makelaars B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u een NVM/MVA makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Toelichting clausule NEN2580

De woning is ingemeten conform de NVM meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Wonen
78 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
6 m²
Inhoud
230 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Stadsverwarming
Warm water
Centrale voorziening

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Parkeergarage
Bekijk alle kenmerken