U bent hier :

Zeilstraat 6 I AMSTERDAM, ZUID

Deze woning is onlangs verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  1906-1930
Wijk  :  ZUID
Ligging  :  Aan drukke weg, in centrum, in woonwijk
VVE bijdrage  :  50 p/mnd
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inhoud  :  230 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  gang
Omschrijving:
Super sfeervol jaren 20 appartement van 60 m2, 2 slaapkamers, moderne open keuken en op eigen grond. Centraal gelegen in populaire buurt in Amsterdam-Zuid na bij het vondelpark en de ring A10. Tram en bus op loop afstand. Diverse winkels waaronder Blokker, Albert Hein, Visboer en vele leuke trendy cafés en restaurants op loop afstand.

Indeling:
Eerste etage met eigen voordeur, ruime gang die toegang geeft tot alle kamers.
Aan de voorzijde een kleine slaap/werkkamer bereikbaar via twee deuren. Ruime zitkamer met een Frans balkon, authentieke schouw en een ruime L-vormige keuken. Deze is voorzien van 1 ˝ spoelbak, AEG 5 pitsgasfornuis met wokbrander en AEG vaatwasser. Aan de zijkant van de keuken is nog een wand voorzien van een inbouw Zanussi koelkast, oven en combi-magnetron.
Openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde.
Ruime, lichte slaapkamer aan de achterzijde, waar op vernuftige wijze de CV ketel en de wasmachine aansluiting zijn weg gewerkt.
Badkamer met ligbad, wastafel en toilet betegeld met een metro tegel met decoratieve zwarte bies.
Trapkast/bergruimte met de gasmeter en groepenkast .

Bijzonderheden:
-Eigengrond.
-Grotendeels dubbelglas en nieuwe kozijnen.
- kleine actieve VVE, administratie wordt extern gedaan.
-Bijdrage VVE € 50,== per maand.
-CV ketel Intergas Kompakt HR 200
-oplevering in overlegDeze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


AJ Ernststraat 189, 1083 GV Amsterdam
Telefoon: 020-7371786
KvK: 54090318
E-mail: info@bnvmakelaars.nl
Internet: https://www.bnvmakelaars.nl