Verkocht

Utrechtsedwarsstraat 43 3 Amsterdam

Omschrijving

Fraai dubbel bovenhuis, op een prachtige locatie, nabij de Amstel en het Amstelveld. Het goed ingedeelde appartement van 97 m2, bestaat uit twee verdiepingen en is voorzien van een zonnig dakterras met een fraai uitzicht over de stad, Carré en het Amstelveld De woonverdieping biedt een ruime woonkamer aan de voorzijde en een eveneens ruime woonkeuken aan de achterzijde openslaande deuren naar het balkon. De slaapverdieping biedt twee royale slaapkamers, centrale badkamer en werkplek en de trap naar het dakterras. Eigen grond, geen erfpacht van toepassing. De fundering is vernieuwd

LOCATIE
De Utrechtsedwarsstraat loopt van de Reguliersgracht naar de Amstel en kruist de Utrechtsestraat.
Een gewilde locatie en één van de leukste buurten van Amsterdam. De Utrechtsestraat heeft een veelzijdig winkelaanbod, authentieke cafés en terassen en goede restaurants in de buurt. Op loopafstand het Amstelveld, de Pijp, Stopera, Hermitage en Theater Carré. Met zo’n centrale ligging doe je het meeste natuurlijk lopend of op de fiets. Maar het appartement is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto.

INDELING
Centrale entree op de begane grond. Op de tweede verdieping treft u de appartementsdeur met toegang tot een hal en de interne trap naar de woonverdieping

WOONKAMER
Via de interne trap bereikt u de derde verdieping met woonkamer aan de voorzijde. Deze is ruim opgezet en voorzien van een grote inpandige berging die nog bij de woonkamer zou kunnen worden getrokken. De ramen zorgen voor een lichte ruimte en de bovenlichten zijn uitgevoerd met glas in lood. Verder is er een fraaie wandkast geplaatst in de ruimte die de woonkamer verbindt met de woonkeuken.

WOONKEUKEN
De woonkeuken, met open keuken heeft openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde.
De keuken is voorzien van een Siemens vaatwasser, SMEG fornuis met oven en moderne bergladen en een aparte ijskast. Aangrenzend aan de keuken is een voormalige badkamer met WC, wastafel met meubel en een opstelling met wasmachine en droger. Ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas.

SLAAPKAMERS
Via de interne trap naar de vierde verdieping bereikt u de overloop, met centraal een werkruimte tegenover de badkamer, aan de voorzijde ligt een slaapkamer en de tweede hoofdslaapkamer aan de achterzijde met de splittrap naar het dakterras. Op de verdieping zijn schuifdeuren geplaatst voor efficiente indeling en bijzonder veel licht vanaf het grote daklicht naar het trappenhuis en alle verdiepingen. De slaapkamer achter is voorzien van HR ++ glas en dimbare inbouwspots

BADKAMER
De badkamer ligt centraal tussen de slaapkamers en beschikt over een ligbad, inloopdouche met regen- en handdouche en een zwevend toilet. Verder een design handdoekradiator en wastafel met meubel. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie.

DAKTERRAS
Via een vaste trap en openslaand daklicht is er toegang tot het dakterras. Het terras kijkt fraai uit over de stad en hier kunt u van de zon genieten. Het dakterras is voorzien van een wateraansluiting.

KENMERKEN
– Populaire locatie nabij Amstel, Utrechtsestraat en Amstelveld
– Dakterras met fraai uitzicht over de stad
– Slim geplaatst daklicht wat zorgt voor veel licht in het trappenhuis en de verdiepingen
– Woonverdieping met woonkamer en woonkeuken
– Woonkamer beschikt over een ruime inpandige berging
– Slaapverdieping met 2 slaapkamers, werkplek, en ruime badkamer met ligbad en inloopdouche
– Fundering vernieuwd in 2012
– Bruto vloeroppervlak 114 m2
– Gebruiksoppervlakte 97 m2
– Eigen grond – geen erfpacht

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
97 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
25 m²
Inhoud
318 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam I 9816
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD06-I-9816

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren, openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken