Verkocht

Honingen 42 Amsterdam

Omschrijving

Op een populaire locatie in Buitenveldert bieden wij dit ruime en lichte appartement van 101 m2 aan, gelegen op de bovenste verdieping van een verzorgd complex met lift. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, met de mogelijkheid om een 3e of zelfs een 4e slaapkamer te realiseren. Opvallend is de grote woonkamer met een royaal balkon op het Zuiden (7 m2). Alle vertrekken zijn royaal opgezet met veel daglicht. Op de begane grond treft u een aparte berging (4 m2) aan. De ligging op de vierde en bovenste verdieping geeft een fraai uitzicht over het groen, zonder bovenburen. Met om de hoek het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, Zuidas en station Zuid.

LOCATIE
Gelegen op een van de beste locaties in Buitenveldert. Op een centrale locatie en op loopafstand van winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Het winkelcentrum heeft een divers aanbod van speciaalzaken, modezaken, horeca en supermarkten. In de omgeving diverse scholen, waaronder de British School, Amsterdam International Community School (AICS), en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tevens zijn er diverse sportgelegenheden in de nabijheid en liggen het Amstelpark, Amsterdamse Bos, en de Zuidas in de directe omgeving.

Uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Dit laatste door de trein- en metrostations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI op fietsafstand, en bus- en tramhalte A.J. Ernststraat op loopafstand. Daarnaast bent u met de auto binnen een paar minuten op de ringweg A-10 en de A-2 en A-4. Ook luchthaven Schiphol is snel bereikt.

INDELING
BEGANE GROND
Centrale entree, met toegangsdeur naar de centrale hal en lift, en toegang naar de berging (ca 4 m2), gelegen op de begane grond.

VIERDE VERDIEPING
Entree appartement op de vierde verdieping, met een ruime hal, met garderobe en intercom,en separaat toilet met fontein. Vanuit de centrale hal toegang tot alle vertrekken, het aparte toilet met fontein, de badkamer, de woonkamer, de slaapkamers en de keuken met een aangrenzende berg- en wasmachinekast, voorzien van HR cv combiketel en wasmachine aansluiting.De hal en de keuken zijn afgewerkt met een marmeren vloer.

WOONKAMER
De woonkamer is bijzonder ruim, met toegang tot het balkon op het Zuiden (7m2) en kijkt aan de achterzijde fraai uit op het groen. Door de keuken te verplaatsen naar de woonkamer is eenvoudig een 3e slaapkamer te realiseren, een alternatieve plattegrond is als impressie toegevoegd.

KEUKEN
De dichte keuken is ruim van opzet en licht, en aangrenzend ligt een berg- en waskast met CV ketel en wasmachineaansluiting.

SLAAPKAMERS
Er bevinden zich 2 ruime slaapkamers aan de voorzijde van het appartement.

BADKAMER
De badkamer bevindt zich centraal in de woning en beschikt over een douche, ligbad en wastafel. De badkamer is gedateerd, maar zeer ruim van opzet. Vanuit de centrale hal, tevens toegang tot het aparte toilet met fontein.

ERFPACHT
De overstap naar het stelsel van eeuwigdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam heeft plaatsgevonden. De gunstige voorwaarden zijn van toepassing.
De erfpachtcanon is afgekocht tot 31 maart 2035.

KENMERKEN
– Gewilde locatie in Buitenveldert, nabij winkelcentrum Groot Gelderlandplein
– 2 ruime en lichte slaapkamers, met een mogelijkheid tot het creĆ«ren 3e en zelfs een 4e slaapkamer
– Royaal balkon op het zuiden (7 m2)
– Gelegen op de 4e en bovenste verdieping
– Rustige ligging en een fraai uitzicht over het groen
– Het complex beschikt over een lift
– De woning is voorzien van dubbel glas
– Aparte berging op de begane grond (ca. 4m2)
– Overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is afgerond.
– Snelle levering is mogelijk, in overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, portiekflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
101 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
7 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
307 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, wastafel
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Lift, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas HR Combi (gas gestookt uit 2012, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 2939
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
ASD30-AK-2939
Perceelnaam
Amsterdam AK 2939
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
ASD30-AK-2939

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren, parkeervergunningen
Bekijk alle kenmerken