Verkocht

Arent Janszoon Ernststraat 193 Amsterdam

Omschrijving

Winkelruimte van circa 99 m2 VVO op zeer goed bereikbare locatie in Buitenveldert, nabij winkelcentrum Groot Gelderlandplein en de Zuidas. De winkelruimte is gelegen in een kleinschalige winkelstrip met o.a. een kleine supermarkt, makelaarskantoor, advocatenkantoor, domino’s pizza en erboven gelegen woningen. Voor de deur het eerste uur gratis parkeren (blauwe zone). De bestemming is o.a. detailhandel, dienstverlening en horeca van categorie 1, 3 en 4. Vaste erfpachtcanon van € 436,53 per jaar tot 2036. Zowel te koop als te huur aangeboden.

LIGGING
In Amsterdam Zuid, grenzend aan de Zuidas en Amsterdam Rai. De winkelruimte is gelegen in een kleinschalige winkelstrip met o.a. een kleine supermarkt, makelaarskantoor, advocatenkantoor, domino’s pizza en erboven gelegen woningen. Op loopafstand van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein. Dit winkelcentrum heeft een divers aanbod van speciaalzaken, verswinkels, modezaken, horeca en supermarkten. Ook op loopafstand van het Gijsbrecht van Aemstelpark en het Amstelpark.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Gelegen nabij de oprit van de ringweg A10. Tevens nabij haltes voor bus 62, 461, 463, 464, tram 5 en 25 en station Rai en station Zuid met metro- en treinverbindingen.

Betaald parkeren op de openbare weg. Voor de deur een blauwe zone, hier kan het eerste uur gratis geparkeerd worden. Er kan een parkeervergunning voor bedrijven worden aangevraagd.

INDELING
Entree via de harmonicadeuren op de begane grond. Middels de harmonicadeuren is de gehele voorpui te openen. Binnenkomst in de winkelruimte van circa 84 m2. Aan de linker achterzijde een magazijnruimte van circa 15 m2 en een achteruitgang.

KERNGEGEVENS EN ERFPACHT
– VVO circa 99 m2
– BVO circa 114 m2
– Blauwe parkeerzone voor de deur
– Bouwjaar 1963
– Energielabel A
– OZB: p.m.
– Servicekosten VvE: € 170,63 per maand
– Vaste erfpachtcanon van € 436,53 per jaar tot 2036
– AB voortdurende erfpacht 1955
– Oplevering leeg en ontruimd
– Zowel te koop als te huur aangeboden per 1 september 2023. Eerder in overleg.
– Verkoop vrij van BTW. Verhuur BTW belast.

BIJZONDERHEDEN
– Inclusief toilet en systeemplafond.
– Pui volledig te openen door harmonica deuren
– Geen verwarming aanwezig

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd – 3 (buurtvoorzieningen), met functieaanduiding Dienstverlening en Horeca zone b. Hier is toegestaan: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening, bedrijf (zoals bedoeld in artikel 27.3), zakelijke dienstverlening en horeca van categorie 1, 3 en 4 (met inachtneming van het bepaalde in 9.3.2).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam AK 2824
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
ASD-AK-2824

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren op de openbare weg. Voor de deur een blauwe zone, hier kan het eerste uur gratis geparkeerd worden. Er kan een parkeervergunning voor bedrijven worden aangevraagd.
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media