Verhuurd

Brede Kerkepad 11 Amsterdam

Omschrijving

Sfeervolle kantoorruimte van circa VVO 115 m2 verdeeld over 3 etages met grote raampartijen. Onderdeel van het gerenoveerde bedrijfsverzamelgebouw “De Nieuwe Purmer” in Amsterdam. De ruimte wordt ongemeubileerd verhuurd en is voorzien van een eigen toiletruimte en pantry. Goede bereikbaarheid. Er zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

LIGGING
Het kantoor bevindt zich in een voormalig schoolgebouw in Amsterdam Noord, tussen de Purmerweg en de Nieuwendammerdijk, vlakbij de jachthaven en café ’t Sluisje. Het schoolgebouw is een aantal jaren geleden getransformeerd tot een professionele werkomgeving, waarbij de charme van het pand volledig behouden is gebleven en de diversiteit van de gevestigde bedrijven voor een optimale dynamiek zorgen. De omgeving is aangewezen als beschermd stadsgezicht Amsterdam Noord.

De locatie is goed te bereiken. Met het openbaar vervoer op slechts 20 minuten reizen vanaf Amsterdam Centraal (metro 52 en overstappen op bus 35). Op fietsafstand van de Noord/Zuidlijn, halte Noorderpark. Met de auto bent u binnen een mum van tijd op de ring A-10 (s-115 of s-116). Parkeren voor de deur is gratis, tevens zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum “Het Purmerplein” met o.a. een bakker, slager, visboer en horecagelegenheden.

INDELING KANTOORRUIMTE
Entree/hal met trap naar de bovengelegen etages en een eigen toilet. Tevens toegang tot de kantoorruimte op de begane grond van circa 47 m2 VVO. De kantoorruimte heeft een grote raampartij welke zorgt voor veel daglicht. Via de trap in de hal bereikt u de eerste etage. De eerste etage is circa 42 m2 VVO en beschikt over een pantry. In de open ruimte de trap naar de kapverdieping. Deze is circa 26 m2 VVO.

BIJZONDERHEDEN
– Sfeervolle kantoorruimte, VVO circa 115 m2
– In gerenoveerd bedrijfsverzamelgebouw
– Prettige werkruimte met op iedere etage veel raampartijen en daglicht
– Voorzien van centrale verwarming, eigen toiletruimte en pantry
– Energielabel A
– Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer
– Gratis parkeren voor de deur
– Twee parkeerplaatsen separaat te huur in overleg
– Winkelcentrum op loopafstand
– Onderdeel van beschermd gezicht Amsterdam-Noord, Nieuwendam

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A
Bekijk alle kenmerken