Verhuurd

Ceintuurbaan 252 H Amsterdam

Omschrijving

ALGEMENE INFORMATIE
Fraai afgewerkte winkelruimte van circa 170 m² aan de Ceintuurbaan in De Pijp zeer nabij de kruising met de Ferdinand Bolstraat en de uitgang van metrostation De Pijp.

Deze winkelruimte is in vroeger tijden in gebruik geweest als garagebedrijf en nadien geheel gerenoveerd en onder andere voorzien van een strakke betonvloer met vloerverwarming en een strakke glazen voorpui. Het Industriële karakter van de ruimte is behouden gebleven door de royale plafondhoogte en door de lichtstraat in de uitbouw waardoor ook het achterste deel van de winkelruimte zeer licht en ruim oogt.

De ruimte bevindt zich in een winkelgebied, midden in de loop van de Ferdinand Bolstraat en de uitgang van de Noord-Zuid metrolijn, tussen de kruising met de Ferdinand Bolstraat en de Dusartstraat. Tegenover de winkelruimte is het populaire winkelconcept “Dille & Kamille” gelegen, waar interieurartikelen en woonaccessoires worden verkocht.

De Ceintuurbaan vormt een verbinding tussen de Hobbemakade en de Amsteldijk en telt een ruim aanbod van bijna 200 winkels. Naast mode en lifestyle vindt u er alles voor uw persoonlijke en dagelijkse levensbehoefte. Op loopafstand bevinden zich de Albert Cuypmarkt, het Sarphatipark en de Eerste van der Helststraat en het Gerard Douplein met talrijke goede en populaire horecagelegenheden.

BESTEMMING
Conform bestemmingsplan “De Pijp 2018” zijn o.a. de volgende functies toegestaan op de begane grond:
• Detailhandel;
• Dienstverlening;
• Bedrijf;
• Ambachtelijk bedrijf;
• Ondersteunende horeca ten behoeve van de hiervoor genoemde functies. Voor ondersteunende horeca geldt een maximum netto vloeroppervlak van 20% van het netto vloeroppervlak van de vestiging met een maximum van 20 m².

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.

Met de auto goed bereikbaar via de Hobbemakade (S108). Voor de deur bevindt zich een halte voor diverse tram- en busverbindingen en op circa 200 meter de Metrohalte “de Pijp” van de noord zuid metrolijn.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Totale oppervlakte circa 170 m² op de begane grond.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing, de ruimte beschikt over eigen meters.
Huurder dient zelf contracten te sluiten met de aanleverende nutsbedrijven.

OPLEVERINGSNIVEAU/ KENMERKEN:
– vloerverwarming
– gevlinderde betonvloer
– rolluik voorzijde
– glazen voorpui
– Lichtstraat in de uitbouw

HUURPRIJS
€ 60.000,- per jaar, vrij van BTW

OVERNAMESOM
€20.000,-

HUURBETALING
Betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
In overleg, doch uitgangspunt is 5 jaar met aansluitende periode van 5 jaar.

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel huurovereenkomst van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaresse/verhuurder van het object.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verhuurd
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bekijk alle kenmerken

Overige media