Verkocht

Hendrikje Stoffelsstraat 57 Amsterdam

Omschrijving

Kantoorruimte van circa 176 m2 VVO op zeer goed bereikbare locatie binnen de ring in Amsterdam West, bij de Hoofddorppleinbuurt en het Surinameplein. De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en een split-level verdieping. Het is een lichte ruimte met veel glas en een hoog plafond. Inclusief één parkeerplaats. De bestemming is o.a. kantoren, bedrijven (categorie 1 en 2) en dienstverlening. De ruimte wordt verwarmd middels stadsverwarming en beschikt over airconditioning. Erfpacht afgekocht tot 2057. Energielabel A++.

LIGGING
Onderdeel van een gemengd woon- en werk-complex uit 2010 op het Andreas Ensemble, gelegen tussen Station Lelylaan, het Rembrandtpark en het Vondelpark. Gevarieerd winkel- en horeca-aanbod op fietsafstand aan de Amstelveenseweg, Overtoom en rondom het Hoofddorpplein.

Aan de andere kant van de ringweg (tot Station Lelylaan) ligt een gebied wat nog ontwikkeld wordt. Hier komt een mengformule van wonen, werken en recreëren. Ook worden er voorzieningen toegevoegd. Station Lelylaan wordt ook vernieuwd.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Gelegen nabij de oprit van de ringweg A10. Tevens nabij haltes voor bus 15, tram 1, 17 en 27, en Station Lelylaan met metro- en treinverbindingen.

Bij het object hoort een parkeerplaats in de garage van het complex. Betaald parkeren op de openbare weg. Er kan een parkeervergunning voor bedrijven worden aangevraagd. Ook is er een betaalde ParkBee parkeergarage in het naastgelegen complex (deze hoort bij het Fashion Hotel).

INDELING
Entree via het eigen voorportaal op de begane grond. Binnenkomst in de grote open ruimte met hoog plafond en veel glas. Aan de linkerzijde het toilet en de trap naar de open splitlevel verdieping met keuken en vergaderruimte. De ruimte onder deze split level verdieping is niet toegankelijk. Aan de overzijde de tweede open splitlevel verdieping, met hieronder bergruimte.

KERNGEGEVENS EN ERFPACHT
– VVO circa 176 m2
– BVO circa 206 m2
– Inclusief parkeerplaats in garage van complex
– Bouwjaar 2010
– Energielabel A++
– WOZ waarde: € 168.000,- (peildatum 01-01-2020)
– OZB: p.m.
– Servicekosten VvE: € 140,82 per maand
– Erfpacht: afgekocht tot en met 30 juni 2057
– AB voortdurende erfpacht 2000
– Oplevering leeg en ontruimd

BIJZONDERHEDEN
– Inclusief keuken, toilet, systeemplafond, airconditioning en raambekleding
– Lichte ruimte met veel glas en een hoog plafond
– Verwarming middels stadsverwarming

BESTEMMING
De bestemming is Gemengde Doeleinden (GD). Hier is toegestaan: kantoren, bedrijven uit categorie 1 en 2, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen en horecabedrijven uit categorie I en III tot een maximum van 25% van het bestemmingsvlak.

VOORBEHOUD
Een overeenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke en schriftelijke overeenstemming van de eigenaar.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sloten O 3301
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
SLOT-O-3301
Perceelnaam
Sloten O 3301
Eigendomssituatie
Erfpacht
Perceel
SLT-O-3301
Bekijk alle kenmerken