Verkocht

Pieter Calandlaan 116 Amsterdam

Omschrijving

Winkel-/kantoorruimte van circa 108 m² VVO op woon-winkelplein in Amsterdam Osdorp. Zeer goed bereikbare locatie nabij het Osdorpplein en de Sloterplas. De ruimte is verdeeld over de begane grond en een splitlevel verdieping. De bestemming is Gemengd en staat o.a. kantoren en dienstverlening toe. De ruimte wordt verwarmd middels een cv-ketel en beschikt over een airco unit. Energielabel A. Vaste erfpachtcanon van €240,50 tot 2035.

LIGGING
Onderdeel van plein met winkels en bovenwoningen. Het plein en de gebouwen zijn uit 1960 en ontworpen door architect Hein Salomonson. Gelegen tussen de Slotervaart, de Sloterplas en het Osdorpplein. Een gevarieerd aanbod van winkels en horeca in de omgeving.

Verschillende gebieden in Amsterdam Nieuw-West zijn volop in ontwikkeling. Zo worden er woningen bijgebouwd rondom het Osdorpplein, het Koningin Wilhelminaplein en de Delflandpleinbuurt. Ook station Lelylaan wordt vernieuwd.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Binnen 10 minuten zijn de oprit van de ringweg A10 en de oprit A4 te bereiken. Tevens nabij haltes voor bus 63 en 369, tram 1, 17 en 27, en Station Lelylaan met metro- en treinverbindingen. Er is voldoende mogelijkheid tot gratis parkeren op de openbare weg.

INDELING
Hoofdentree aan de voorzijde op de begane grond. Binnenkomst in de grote open ruimte met hoog plafond. Trap omhoog naar de splitlevel verdieping en deur naar de achterruimte. Onder de split level verdieping twee werkruimtes, een toilet en deur naar de achterruimte. De achterruimte beschikt over een kitchenette, toilet en geeft toegang tot de kelder en de deur aan de achterzijde.

KERNGEGEVENS EN ERFPACHT
– Winkel circa 73 m² VVO (geen meetrapport aanwezig)
– Split-level verdieping circa 35 m² VVO
– Kelder circa 69 m² VVO
– Energielabel A
– Servicekosten VvE: € 200,- per maand
– Erfpacht: vaste canon van € 240,50 per jaar tot 2035
– AB voortdurende erfpacht 1955
– WOZ waarde € 230.000 op peildatum 01-01-2022

BIJZONDERHEDEN
– Oplevering leeg en ontruimd, ‘as is where is’ (schade door verstopte riolering wordt niet hersteld)
– Inclusief kitchenette, twee toiletten, gedeeltelijk systeemplafond, airco unit en elektrisch rolluik
– Verwarming middels Vaillant ketel
– Het winkelplein is ontworpen door de architect Hein Salomonson en aangewezen als Gemeentelijk Monument.

BESTEMMING
De bestemming is Gemengd. Hier is toegestaan: maatschappelijke voorzieningen (met uitzondering van geluidsgevoelige bestemmingen), dienstverlening en kantoren.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
27 oktober 2023
Status
Verkocht
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw

Energie

Energielabel
A

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sloten Noord-Holland D 4904
Eigendomssituatie
Eigendom belast met erfpacht
Perceel
STN02-D-4904
Bekijk alle kenmerken

Media